Може би не сте знаели колко ползи за здравето има

...
Може би не сте знаели колко ползи за здравето има
Коментари Харесай

Може би не сте знаели колко ползи за здравето има това растение

Може би не сте знаели какъв брой изгоди за здравето има това растение

Това растение ни е познато като дървото на парите. Искрено имаме вяра, че това растение притегля пари. Нека бъде по този начин. Но това растение се употребява и за други цели. Неговите лечебни качества ще ви оказват помощ да се отървете от доста болести, тъй като има противовъзпалителни, антивирусни и бактерицидни свойства.

Херпес на устните
Със сока от няколко листа на растението мажете засегнатия сектор на всеки 30 минути или накиснете памучен плат в сока и го приложете върху засегнатата област и го фиксирайте с лепенка.

Артрит, артроза
Мажете ставите със сока от 10-15 листа от растението преди лягане.

Хемороиди
Приложете разрязания по дължина лист. Помага неотложно.

Изгаряния, натъртвания, навяхвания, рани, порязвания, циреи
Направете каша от листата и я нанесете върху засегнатата част на кожата, фиксирайте с превръзка. Сменяйте превръзката на 2-3 часа.

Пептична язва и язва на дванадесетопръстника
Яжте на гладно по 2 листа, дъвчейки усърдно.

Пиелонефрит, цистит
Смелете 5 листа от растението и ги залейте с чаша гореща вода. Оставете да престои за към час, по-късно прецедете. Вземайте от този лек по 1 супена лъжица 15 минути преди хранене 3 пъти дневно.

Ангина, тонзилит
Изстискайте сока от 10 листа от дървото на парите и го разредете в чаша вода. Плакнете с получения разтвор гърлото 3-5 пъти дневно.

Важно! Дървото на парите съдържа арсен във високи концентрации, затова не би трябвало да злоупотребявате с вътрешния банкет. Предозирането може да повлияе върху здравето ви.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР