Може би най-известните напоследък британски кралски особи в лицето на

...
Може би най-известните напоследък британски кралски особи в лицето на
Коментари Харесай

Визитата на принц Хари и Меган Маркъл предизвика фурор в Австралия

Може би най-известните в последно време английски кралски особи в лицето на принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл получиха бебешки дарове, срещнаха се с двойка коали и позираха пред операта в Сидни през вчерашния ден (15 октомври), по време на тяхната първа обществена демонстрация, откогато стана известно, че ще стават родители.
Щастливият принц и неговата брачна половинка получиха чифт австралийски бебешки ботушки с марката UGG от генерал-губернатора на страната. След това младото семейство следиха коали ядящи евкалипт и се повозиха на транспортен съд в пристанището на Сидни, като това е началото на тяхното дипломатическо турне в Пасифика, прецизира БГНЕС. Кралската двойка се на 16-дневно турне в Австралия, Нова Зеландия, Фиджи и Тонга. От двореца в Кенсингтън обаче оповестиха, че внукът на кралица Елизабет II Хари и 37-годишната актриса " чакат дете напролет на 2019 година ", като вестниците в кралството незабавно започнаха да спекулират за името на бебето.
Меган носеше бяла рокля по тялото на австралийския дизайнер Карен Гее и не сподели признаци на бременност, само че се усмихваше необятно.
Малко откакто херцогинята на Съсекс се появи уеб страницата на Getty, той се срина поради големия трафик.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР