Може би най-известната българска пророчица баба Ванга често е казвала

...
Може би най-известната българска пророчица баба Ванга често е казвала
Коментари Харесай

Съветите на Ванга за здраве и дълголетие

Може би най-известната българска пророчица баба Ванга постоянно е казвала какъв брой е значимо да съхраним здравето си допустимо най-дълго време. Самата тя живя дълги години и съвсем не е боледувала.

С образеца и препоръките си петричката ясновидка ни подсказва какви правила би трябвало да следваме, с цел да съхраним здравето, младостта и отличното си въодушевление дълги години.

Тук от jenata.blitz.bg изброяват най-важните съвета на баба Ванга за чудесно здраве и младост.

Най-важното ѝ и просто предписание е предварителна защита на заболяванията. По-добре е болестта да се предотврати, в сравнение с по-късно да се лекува. Простият ѝ съвет към всички е да съблюдават дневен режим, избран метод на живот и специфична диета.

Ванга предлага да акцентираме на млечните артикули (мляко, кисело-млечни артикули, прясно сирене или извара), яйцата и бобовите култури. Според нея натуралните артикули са най-хубавата и здравословна храна, която привежда всички процеси в организма в норма.

Самата Ванга обичаше да яде ръжен, черен и сив самун, защото съдържа повече хранителни субстанции, в сравнение с белия и пшеничения.

Според петричката пророчица, благодарение на пщеницата, или по-скоро със сварените ѝ кълнове, можем да запазим младостта и хубостта си. По думите ѝ, е добре да ядем пшеница най-малко един път годишно. Тя лекува сърцето и поддържа кръвното в норма.

Ванга поучава да пием чай от горски треви, защото те са основани от природата, укрепват имунитета и оказват помощ да се оправим с заболяванията. Тревите и плодовете за чая тя е събирала и сушила сама.

По думите ѝ, най-полезни за един човек са билките, плодовете и зеленчуците, които порастват в региона, в който той живее.

Ясновидката споделя, че огромна част от медикаментите и медикаментите не са потребни и пречат на притока на потребни субстанции, по тази причина не би трябвало да посягаме към тях прекомерно постоянно.

Според нея, сънят е от огромно значение за здравето. Самата тя е лягала не по-късно от 10 часа вечерта и постоянно е ставала рано - в 5-6 часа сутринта. По думите ѝ, този режим е най-хубавият за организма и оказва най-хубаво въздействие както на душевното, по този начин и на физическото положение на индивида.

Активната преносима работа, чистият въздух и природа вършат индивида здрав, мощен и радостен. Ванга, която цялостен живот е живяла на село, в никакъв случай не си е разрешавала да бъде мързелива. Дори и сляпа, тя извършва домашните си отговорности както всички останали.

Най-важният съвет на пророчицата, който тя дава на всички, които я търсят за помощ: да запазят себе си и душата си чисти.

Добротата, чистите мисли, честността, желанието да окажеш помощ на тези, които имат потребност и да утешиш другите - всичко това трансформира индивида и му оказва помощ да се излекува както от вътрешната страна, по този начин и извън.

А с цел да съхраните младостта и хубостта си, би трябвало да се стараете да стартирате всеки ден с усмивка!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР