Може би най-големият български букмейкър беше отличен за подкрепата си ...

Може би най-големият български букмейкър беше отличен за подкрепата си

efbet с отличие за подкрепата си към ФК ЦСКА 1948

Може би най-големият български букмейкър беше отличен за поддръжката си към футболния тим ФК. На церемонията по време на формалното показване на тима за новия сезон 22/23, маркетинг шефът на компанията Цветина Георгиева получи специфичен плакет и футболен екип на столичани.

" Благодарим на ЦСКА 1948 за оценката и за другарството. За е fbet е голяма чест да работи в поддръжка на алена България. Пожелаваме триумф на тима в започващата еfbet Лига ", сподели тя.

По време на събитието преди контролата с АПОЕЛ (Никозия) беше показан и спортно-техническия състав на ФК ЦСКА 1948, в който в последните седмици се събраха огромни армейски митове. Сред тях личат имената на Радослав Здравков, Спас Джевизов, Методи Томанов, Методи Деянов, Валентин Илиев, както и на наставника на представителния тим Любослав Пенев.

" Тази звездна селекция от митове, които са създали толкоз доста за ЦСКА и изобщо за българския спорт, е гаранция за предстоящ червен триумф " показват от efbet.

Букмейкърът еглавен спонсор на първото българско футболнопървенство " efbetЛига ", а в нея с изключение на на гореспоменатия тим ФК ЦСКА 1948, той е главен спонсор и на Лудогорец, Берое, Арда, Хебър и Спартак Варна. Компанията спонсорира и си партнира сполучливо и с над 350 спортни клуба и федерации, започвайки с футбол, баскетбол, волейбол, минавайки през всички професионални и аматьорски равнища, и стигайки до спортове като кану-каяк и фехтовка. efbet поддържа българския спорт и обезпечава условия за напредъка на десетки български и задгранични спортисти от разнообразни дисциплини като тенис на маса, тенис на корт, колоездене, бойни спортове, битка, бокс и доста други.
 Тръпката е в зала Арена Армеец с efbet и националния тим по волейбол
Тръпката е в зала Арена Армеец с efbet и националния тим по волейбол

През тази седмица България е хазаин на мачовете от волейболната Лига на нациите

Източник: topsport.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg