Може би едно от нещата, които различават момичето от жената

...
Може би едно от нещата, които различават момичето от жената
Коментари Харесай

За претенциите, които ни отдалечават от любовта (такава, каквато е)

Може би едно от нещата, които разграничават момичето от дамата е това, че втората знае какво желае в любовта. Но най-много, тя постоянно знае какво желае в елементи. В това няма нищо неприятно, в противен случай. Да знаем своята „ цена “ е прелестно, както и да познаваме своите потребности. Но когато това знание се трансформира в „ условие “ това може да ни сътвори доста спънки и в действителност да ни отдалечи от намирането на любовта. Как да разберем, че сме прекомерно претенциозни в любовта?

Да, имаме лист

Преминали сме през толкоз връзки, че знаем в най-малкия подробност какъв мъж желаеме до себе си. От цвета на косата му до обувките и отношението към майка му. Старите хора са споделили – „ не питай старило, питай теглило “. Тогава за какво да се вършим, че не сме се парили в любовта и то не един път. Трябва да знаем, че прекомерно ясната визия какво желаеме в любовта в действителност ще ни попречи да я разпознаем такава, каквато е и може да я подминем. Тя може да пристигна в друга форма, с различен цвят на косата, а обувките – е, те ще са без никакво значение.

Дебнем, с цел да хванем

Може би сте имали такива обстановки. Срещате се с нов мъж и от самото начало оценявате държанието му по отношение на вътрешните си стандарти (и списъци). Да, в случай че се държи жестоко с келнера в ресторанта или е искрено некултурен това в действителност е знак, който демонстрира, че може би този мъж не е най-хубавият претендент за нашето сърце. Но несъмнено би трябвало да дадем късмет на мъжа, с цел да ни покаже кой е в действителност преди да го изпратим в графата „ не става “.

Правим догатки

Ако не заплати сметката в ресторанта това значи, че няма да се грижи за фамилията ни един ден, и така нататък Всички дами сме склонни да вършим догатки за бъдещето, основани на дребните елементи от държанието на мъжете. Просто тъй като по този начин сме устроени. Искаме да намерим най-хубавият претендент за нашето сърце и най-хубавият татко на нашите деца.

Е, догатките в множеството случаи удрят на камък, тъй като се базират на несъществени детайли. Хората се трансформират и в действителност е нужно време, с цел да разберем какъв е ТОЙ. Но в случай че не му дадем късмет, в никакъв случай няма да узнаем този значим факт!

Автор:

Екатерина Кьосева

Инфо: https://www.ilady.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР