Може би доста по-евтин газ ще ползваме от този на

...
Може би доста по-евтин газ ще ползваме от този на
Коментари Харесай

Красимир Манов: Може би доста по-евтин газ ще ползваме от този на Газпром

" Може би много по-евтин газ ще употребяваме от този на " Газпром ". Ще паднат цените на енергоресурсите, особено на природния газ. За противоположното приказват тези, които желаят да всяват суматоха от чисто политически цели, с цел да падне държавното управление на България. Няма изгода от това в този момент. " Това съобщи енергийният специалист Красимир Манов пред " Народоосвободителна въстаническа армия ".

Според него няма справедливи предпоставки това да се случи, подхващат се ограничения, с цел да се компенсират работодатели, служащи, чиновници и пенсионери.

" Не е естествена обстановката в този момент с газа, само че това ще се промени. Когато има някъде дефицит на някакъв артикул, постоянно се намират други източници, не трябва да се вършат драми, както се случва у нас ", разяснява Манов.

По отношение на опцията да добиваме енергийни запаси у нас специалистът съобщи, че има потвърдени ресурси в България, само че трябват мого съществени вложения, изискват се доста години за изследване, търсене, намиране, потребление, само че съгласно Манов постоянно се е работило да сме подвластни енергийно.

" Въпрос на време е, само че и на държавна политика, зависи от желанието на ръководещите дали желаят да добиваме независимо ", сподели още Красимир Манов.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР