Моите отношения с Пеевски отдавна съм ги изяснил и те

...
Моите отношения с Пеевски отдавна съм ги изяснил и те
Коментари Харесай

От думите на Борисов излезе, че е работил със САЩ срещу Делян Пеевски

Моите връзки с Пеевски от дълго време съм ги изяснил и те са единствено политически. Нито имаме компании, нито имаме общ бизнес. Никога не сме получили стотинка от лицето Божков. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на брифинг в централата на партията.
Той разяснява оповестените през вчерашния ден наказания на Съединени американски щати по отношение на Делян Пеевски, Васил Божков и Илко Желязков . Всички активи и благосъстоятелност на тримата в Съединени американски щати са блокирани, а на американски жители е неразрешено да правят преводи с тях и да им се дават каквито и да било средства, артикули или услуги.
" Няма да изреждам, само че единствено желая да припомня за какво ме избраха за основен секретар, кмет на София и по-късно десетки пъти на избори. Именно поради битката с корупцията, за която сме създали доста. Не мога да приема недомлъвките на някои политически водачи ", добави още той.

" Винаги като партия сме поддържали допустимо най-хубавите връзки с сътрудниците от Съединени американски щати и по тази причина поддържаме ограниченията на тяхното финансово министерство и чакаме нашите правораздавателни органи да продължат в тази посока ", продължи Борисов.
Той разяснява, че ГЕРБ може да поеме виновност за различен глобен - Александър Манолев, само че той е бил отхвърлен от поста зам.-министър на стопанската система, откакто е избухнал абсурда с къщите за посетители. За Илко Желязков пък беше обявено, че той е бил уволняван на два пъти от " Български енергиен холдинг " по време на държавни управления от ГЕРБ.
Той описа, че предния ден е имал среща с американския дипломат Херо Мустафа . " Дори няма намек - такава среща, толкоз сърдечна, толкоз блага. Нищо по това, което в този момент се пробват да ни пришият ", съобщи Борисов.
" Вчерашните събития са разумно продължение на поръчките на администрацията на Байдън да подкрепя укрепването на демократичните институции в партньорските страни и да препятства корупционните практики, идващи от враждебни страни ", добави зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР