Моите хора от МВР работят много усърдно и е въпрос

...
Моите хора от МВР работят много усърдно и е въпрос
Коментари Харесай

Валентин Радев: Въпрос на чест е МВР да разкрие похитителите на Адриан Златков

Моите хора от Министерство на вътрешните работи работят доста старателно и е въпрос на чест да се оправят със задачата да открият похитителите на Адриан Златков.  Това съобщи вътрешният министър Валентин Радев в ефира на  bTV.

Той е безапелационен, че не може да става въпрос за проведена конструкция, която да стои зад отвличането.

Вътрешният министър отхвърли да даде детайлности до каква степен тъкмо е стигнало следствието на случая. Радев не  посочи и какъв брой покрай разплитане на случая са органите на реда, само че бе безапелационен: „ Ще бъде кошмарно в случай че това се случи още веднъж ”.

„ Това са едни от най-сложните и рискови закононарушения. Надявам се да ги открием допустимо най-бързо ”, добави още министър Радев.

Той отхвърли последните полицейски акции да са свързани с нарушителите, които стоят зад отвличането на Адриан Златков.
 По време на изявлението в студиото на „ 120 минути ” беше излъчен репортаж от Асеновград, от който излиза наяве, че полицейската приемна в ромската махала на града не работи.
Вътрешният министър отхвърли това – „ Тя работи. Има признати 45 души, подадени са 11 сигнала за звук в дребните часове ”, безапелационен е Радев. Той допълни, че е по-важно хората да виждат полицейския знак.

Той разяснява и тематиката за заплащането в системата и разгласи,, че е склонен, че ниските заплати и материалната база демотивират чиновниците в системата за сигурност, само че желае нарастването да бъде стабилно и последователно.

„ Ние нямаме спор със синдикатите, въпросът е по кое време и по какъв начин да се случат нещата ”, безапелационен е Радев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР