Могат ли сексигрите да ви помогнат да възстановите страстта си

...
Могат ли сексигрите да ви помогнат да възстановите страстта си
Коментари Харесай

Готови ли сте? Ето 6 секс игри, с които да разпалите отново страстта в живота си

Могат ли сексигрите да ви оказват помощ да възстановите пристрастеността си във връзката си? Опитвали ли сте в миналото?
Вашите полови практики зависят от вас и съществуване на колегата, наред с други променливи.

Бомба със закъснител
Тази игра ще усили половото ви предпочитание. Задайте таймер за избран интервал, да вземем за пример 20 минути.
След това извършете каквото ви скиммне плътско, с изключение на навлизане, за тези 20 минути. Отдайте се на целувки, милувки или нещо друго. Просто избягвайте проникването, с цел да оставите най-хубавото за последно!

Палави известия
Вземете два буркана. В един буркан поставете бележки с палави сказуеми. Например смучи, хапи, вкуси и прочие В другия буркан поставете бележки с изписани елементи от тялото. Например гърди, ръце, устни и така нататък След това извадете хартия от всеки буркан и следвайте инструкциите!

Бой с възглавници
Всеки сътрудник би трябвало да се съблече и да държи възглавница. Тази игра ви разрешава да увеличите контакта си между тях, а евентуално и вашето предпочитание. Освен това най-вероятно ще се смеете доста, до момента в който се гъделичкате и хапете един различен.

Стрип покер
Правете залози и който загуби, би трябвало да смъкна дреха. Идеята е последователно да се разголите и да се забавлявате!

Рисуване по тяло
Нарисувайте телата един на различен. Не става въпрос за основаване на велико изкуство, а просто полово изпробване. Можете да употребявате разнообразни принадлежности, разнообразни типове четки и ароматизирани бои.

Горещо или студено?
Това е една от най-вълнуващите сексигри. Това е друг тип орален секс. Поставете кубче лед в устата си. След това изпийте топла напитка, тъй че устата ви да е гореща и студена. След това направете френска обич на колегата си или той на вас.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР