Могат да се добавят в лентата със задачи и менюто

...
Могат да се добавят в лентата със задачи и менюто
Коментари Харесай

Microsoft итегрира Android приложения в Windows 10

Могат да се прибавят в лентата със задания и менюто „ Старт ”

Microsoft и Samsung форсират интеграцията на Windows 10 и Android
(снимка: Galaxy Unpacked)

Microsoft направи интересе н анонс през вчерашния ден на събитието Galaxy Unpacked, което Samsung излъчи онлайн по целия свят . Компанията разкри нови функционалности на приложението Your Phone за операционна система Windows 10.

Подобрената интеграция на Android с Windows 10 отваря опция за работа с мобилни приложения напряко на компютъра. Сега потребителите ще могат да изпращат известия, да ръководят вести, да синхронизират фотоси, да правят и одобряват позвънявания от своя компютър.

Нещо повече, потребителите на Windows 10 могат да прибавят обичаните си мобилни приложения за Android към лентата със задания или в менюто „ Старт ” на операционната система.

До края на годината потребителите ще получат и опция да започват голям брой Android приложения на един компютърен екран под Windows 10. Освен това работната екосистема на Samsung и Microsoft към този момент е обвързвана: Samsung Notes се синхронизира с Microsoft OneNote и Outlook, а напомнянията се синхронизират с Microsoft Outlook, To Do и Teams.
още по тематиката
Поддръжката за пускане на многочислени приложения за Android на Windows 10 ще стане факт през ноември с актуализация на операционната система. Новите функционалности се тестват интензивно сега.

Microsoft към този момент пусна Windows 10 Insider Preview Build 20185 за членове на програмата за тестване Windows Insiders. Приложения за Android в Windows 10 могат да пускат консуматори на Android 9.0 Pie смарт телефони с приложение Link to Windows. Такива са голям брой устройства Galaxy на Samsung.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР