Мога да поема отговронст за възстановяването на страната, заяви Бойко

...
Мога да поема отговронст за възстановяването на страната, заяви Бойко
Коментари Харесай

Борисов: Мога да поема отговорност за възстановяването на страната

Мога да поема отговронст за възобновяване на страната, съобщи Бойко Борисов от Видин. 

" И децата знаят, че изнасяме оръжие. Така че, който желае да се хваща да ръководи. В рамките на година-две мога да поема отговорност с сътрудниците да възстановим нещо и то с доста внезапни придвижване или " Терминал 3 ", който накъдето види, уточни водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

 

Ако има виновни политици, тъй като е видно, че това държавно управление ще завлече страната надолу по метод, по който няма оправяне - би трябвало да се поеме отговорност. Поради тази причина още през тези една-две седмици или в границите на този парламент, или да се поеме политическа отговорност от всички и от властта, и от опозицията другояче това няма зашиване, сподели още водачът на ГЕРБ.

Борисов на няколко пъти акцентира, че ръководещите загробват и задлъжняват страната с големи заеми, които теглят всяка седмица. " Преди години аз се чудех и не можах да допускам, когато твърдяха, че ГЕРБ краде по 8 млрд на година. После споделиха 4 и най-после 2 милиарда Но, се указа, че те единствено за осем дни са откраднали 9 милиарда ", сподели той и напомни по какъв начин всяка седмица се теглят по стотици милиони нови кредите, които ще би трябвало да се връщат от бъдещите генерации.

„ Аз не можех да си показва какво вършат те, до момента в който обясняваха, че ние сме крали по 8 милиарда и те ги откраднаха. Не можете да си визиите 8 милиарда, тази зала не може да ги събере “, разгласи някогашният министър председател пред симпатизантите във Видин.

След 3 години ще дойдат падежите по заемите и тогавашното държавно управление ще има 2 години да връща, предизвести водачът на ГЕРБ. „ Вие тези няма да ги намерите, те ще са по островите “, сподели Борисов. Според него оттук нататък ще е невероятно да се закрепи бюджет без повдигане на налози.

„ С темповете, с които изнасилват държавните финанси, възнамеряват да утроят държавния дълг до 2025, ей тези бебета да връщат “, сподели още той, представен от през днешния ден.бг.

Борисов напомни: „ Парите в България от Брюксел ги докарвахме ние. Не сме ги крали и не сме ги изнасяли “.

Според него няма да може да се излезе от рецесията без повдигане на налозите. Хората теглят кредите от банките, а при нас имаше милиарди спестявания, сподели още той и цитира данни от Национален статистически институт, които сочат, че ситуацията в България е по-страшно от времето на банкрута на КТБ и при Пламен Орешарски. " Финансовият министър Асен Василев споделя ние сме резервирали още през месец февруари газ. Ама това ние е частна компания. Тези даже не се крият, че крадат посредством частни компании ", сподели още Борисов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР