„Моето виждане е, че хората вече са много дисциплинирани. С

...
„Моето виждане е, че хората вече са много дисциплинирани. С
Коментари Харесай

Премиерът се ядоса заради играчи на жмичка и предупреди за затягане на карантината ВИДЕО

„ Моето виждане е, че хората към този момент са доста дисциплинирани. С изключение на вас (бел. авт. журналистите), който се струпвате. Не е редно. Трябва да се съблюдават повече разпоредбите “, по този начин министър председателят Бойко Борисов отговори на журналистически въпрос дали е допустимо да се вкарат заявления за излизане отвън домовете, за каквито приканиха и от Националния спешен щаб за битка с разпространяването на ковид.

„ Проблемът е събота и неделя, когато времето е хубаво и хората желаят да излязат на открито. Все едно се крият от някой и желаят да излязат на открито “, добави министър председателят, който е на изключителна инспекция на българо-турската граница .

Борисов бе безапелационен, че ограниченията си важат, само че съобщи: „ Дано не се постанова и повече да ги затягаме! “.

„ Ние не играем на гоненица или жмичка, с цел да надхитриш някого. Това не е игра с ръководещите, властта или с полицията по улиците.

"Не е прав този, които се пробва да надхитри другите, тъй като след това може да се болести с ковид или да почине “, предизвести Борисов.

„ Работим за това хората да могат да работят умерено и да изкарват пари и заплати. Всички връзки, които имам съм ги впрегнал в тази посока “, безапелационен бе министър председателят.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР