“Моето първо кулинарно приключение“ съдържа 44 лесни и достъпни рецепти

...
“Моето първо кулинарно приключение“ съдържа 44 лесни и достъпни рецепти
Коментари Харесай

Kaufland издаде готварска книга за деца, на корицата е внучката на Христо Стоичков – Миа

“Моето първо кулинарно премеждие “ съдържа 44 лесни и налични предписания от деца за деца На премиерата на книгата Камата персонално оказа помощ на Миа в украсата на коледни сладки

Първата детска кулинарна книга на Kaufland България „ Моето първо кулинарно премеждие “ от през днешния ден е в магазините на веригата в цялата страна! В нея са събрани 44 забавни и налични предписания и голям брой скъпи препоръки - от подготовката за готвенето, през извършването на покупки, използването на съдове и готварски уреди, съхранението на продуктите, до разнообразни готварски техники и забавни обстоятелства. В допълнение има и специфичен речник, с цел да могат най-малките още по-бързо да навлязат в света на кулинарията. Всичко това е визуализирано с доста фотоси - за оптимално добра прегледност на стъпките от подготовката на всяка една рецепта – трансформирайки се в незаместим пръв асистент в кухнята.

 Добави изложение

Изданието се осъществя взаимно с кулинарните специалисти от издателство „ Бон Апети “, а в ролята на шеф-готвачи в него влизат деца на чиновници на ритейлъра.

 

 Добави изложение
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР