Моето обяснение как ИТН от първа политическа сила стана последна

...
Моето обяснение как ИТН от първа политическа сила стана последна
Коментари Харесай

Ваксинаторът Чорбанов обясни провала на ИТН, Цветанка Ризова се залива от смях

" Моето пояснение по какъв начин Има Такъв Народ от първа политическа мощ стана последна е следното – за мен не са дали своят вот хората, които желаят да се върна в Института на работа. Тези, които са дали своят вот за мен, не са ме желали там, а да съм в Народното събрание. Ето за какво за мен дори по този начин е по-добре, тъй като демонстрира, че повече хора ме харесват. " Тези нелепости изръси в ефира на bTV имунологът проф. Андрей Чорбанов от Има Такъв Народ под формата на смешка за неприятния резултат на групировката на Слави Трифонов на вота. Водещата Цветанка Ризова пък на собствен ред се заля от смях.

„ Да правиш политика значи да можеш да реализираш хрумвания, които са положителни за обществото като цяло и несъмнено за групи хора “, сподели ученият, от който чакаме ваксина за ковид.

„ Като специалист влязох в политиката, тъй като считам, че това беше едно бяло поле в обществото. Тези като просвета и развиване на образованието преди съвсем не се загатваха “, сподели той.

„ Напуснахме обединението, тъй като не се съблюдаваха нашите предизборни и следизборни съглашения. Това е основата на нещата “, сподели Чорбанов и съобщи, че Има Такъв Народ не съжалява, че е напуснала сходна коалиция.

„ Ако се одобри, че ние сме неприятните момчета, би следвало в този момент да няма проблем да се образува каквото и да е. Аз за себе си съм бил почтен и честен и не скърбя за нищо “, сподели още специалистът.

Според него въпреки всичко би трябвало да се направи обстоен разбор на това, което се е случило на последния избор.

" В политиката има доста вируси и бактерии. Много хора употребяват политиката за осъществяване на персоналните си упоритости и подвеждат обществото. Моралът за мен е извънредно значим ", безапелационен е имунологът и някогашен народен представител.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР