Моето мнение е, че сякаш предизоборната кампания продължава, политиците нямат

...
Моето мнение е, че сякаш предизоборната кампания продължава, политиците нямат
Коментари Харесай

Политик пред Дарик: Сякаш предизоборната кампания продължава

" Моето мнение е, че като че ли предизоборната акция продължава, политиците нямат към момента яснотаза комплицираната и сложна обстановка в България. Продължават да се замерват с хрумвания и оферти за това кой е по-истински евроатлантик ". Това съобщи в „ Кой приказва “ по Дарик радио психологът и политик Иван Иванов.

В състава на „ Голямото жури “ през днешния ден влизат журналистът и преводач Еми Барух, психологът и политик Иван Иванов, журналистът Иво Божков и писателят Светлозар Желев.

Според Иванов„ би трябвало да се занимавамес бюджета, актуализиране на закони, фонда на възобновяване и развиване. Никой не желае да поеме отговорност за сложната обстановка. “

„ Темата за Митрофанова като че ли отклонява публичното внимание към това, което ни е екзистенциално значимо. Не че не е значимо по какъв начин се отнасяме към посланика на една оповестена за диктаторска страна, само че в доста от събитията е по-унизително да пренебрегнеш тази персона, да не се отнасяш към нея като значим фактор. Би било занимателно Митрофанова да е в Народно събрание и да слуша обръщението на Володимир Зеленски “, изрази мнение Еми Барух.

По думи на Светлозар Желев Митрофанова няма място в Народно събрание. „ Не считам, че би трябвало да има главен акт, това още веднъж ще измести главната точка от свикването на Народно събрание, в последна сметка значимото нещо е да имаме държавно управление, да имаме комисии, има доста закони, които би трябвало да бъдат признати. Проблемът и цялото говорене са безсмислени, става въпрос за посланика на страна, който ни разгласи за вражеска страна. За мен по-завършен проблем от това да бъде оповестена за личност нон гратаняма,за мен тази персона не съществува и не е част от пространството. Проблем е отношението на българското отношение към Русия. Безумно е да се разделяме на русофили и русофоби, това няма нищо общо с действителността “, съобщи Желев.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР