Моето лично мнение е, че трябва да бъдат предоставени доказателства

...
Моето лично мнение е, че трябва да бъдат предоставени доказателства
Коментари Харесай

Тома Биков: САЩ да предоставят доказателства за санкциите по закона "Магнитски"

Моето персонално мнение е, че би трябвало да бъдат предоставени доказателства освен за Горанов, само че за всички в новия лист глобени по закона " Магнитски ", разгласи пред Българска национална телевизия Тома Биков от ГЕРБ.
 
" Уважаваме закона " Магнитски ", нямаме някакви искания към него. Анализираме деликатно сигнала, който се дава и чакаме от сътрудниците и партньорските служби да показват и нужните доказателства. През последните 2 година нямаме присъединяване в ръководството, нито надзор върху някакви институции. Много наши министри и някогашни депутати бяха подложени на сериозна инспекция, в това число и господин Горанов ", посочи той.
 
" Ние сме показвали неведнъж, че при нас отговорността е лична. Не зная по какъв начин можем да реагираме като партия, в случай че Горанов не е нито народен представител, нито министър. Каква би трябвало да бъде нашата реакция? Да го извадим на площада и да го набием? Няма да го създадем. А дали е отговорен или почтен, би трябвало да каже съда, по този начин е в правовата страна. Мисля, че и в Съединени американски щати се работи по този начин ", разяснява досегашният народен представител от ГЕРБ-СДС.
 
" Не знам дали Америка споделя нещо на нас и на нашия водач. Не съм от хората, които могат да си разрешат да приказват от името на Америка ", добави Биков.
 
" Ако има доказателства за това, в което го упрекват, те би трябвало да бъдат предоставени и към този момент да бъдат обект на работата на правосъдната система. Ако има обвиняване, за какво да няма доказателство ", сподели Биков по повод Горанов.
 
Няма да водим акция под знака " Магнитски ", а под знака на това, че пред България има редица провокации, на които към този момент няколко пъти не сме в положение да отговорим съответно. Страната е в доста комплицирана обстановка. Недай си Боже, да има още избори. Все се надявам, че тази акция няма да мине под знака на политическата борба, тъй като към този момент няколко минаха под него и отново отиваме на предварителни парламентарни избори, сподели представителят на ГЕРБ.
 
Запитан срив в силите на ГЕРБ ли е отводът на кмета на Пловдив да подаде оставка сподели: " Това е негов персонален избор, можем да му пожелаем триумф, само че няма да носим отговорност за неговите дейности ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР