Моето лично мнение, е че мандатът трябва да го вземе

...
Моето лично мнение, е че мандатът трябва да го вземе
Коментари Харесай

Любен Дилов-син: Мандатът за съставяне на правителство трябва да вземе Бойко Борисов

„ Моето персонално мнение, е че мандатът би трябвало да го вземе Бойко Борисов. След две години проведен безпорядък, то това е министър председателят на България. Трябва мощна власт и мощен водач. Но какво ще решат ГЕРБ – не знам.

Това съобщи Любен Дилов-син, народен представител от ГЕРБ в утринния блок на Българска национална телевизия.

Ако зависи от „ Гергьовден “ да сме издигнали до момента Борисов за министър председател, само че това вземат решение от ГЕРБ. Не забравяйте, че това е най-дълго управлявалият министър председател на страната “,подчерта Дилов.

„ Гласът на гласуващите е явен – „ Не може да управлявате сами. Седнете. Разберете се! “. А ние толкоз патологично не се съобразяваме с това, което желаят хората “, добави той.

Той бе безапелационен, че връзките с Българска социалистическа партия в Народното събрание са комплицирани.

„ Логично е Борисов да желае да работи с „ Демократична България “ (ДБ). За мен това е една розова политическа партия от самото й сформиране – склонни са да основават безпорядък освен в България, а и на всички места по света “, сподели още Дилов-син.

По думите му Демократична България са предсказуем политически сътрудник, а „ Продължаваме промяната “ (ПП) политически башибозук: „ Това е едно опълчение, което бе събрано против Борисов. Те постоянно по този начин се явяват на изборите, те няма с какво друго да се явят на изборите. Това е опълчение, те не са войска. Те могат да завоюват, само че не могат да ръководят и това се видя за шест месеца.

Така, че когато Политическа партия стане политическа формация… та ние даже не знаем с кого приказваме там. Нищо от държанието на Кирил Петков не ми е дало съображение да вървим на нито една негова дума “, сподели Дилов-син.

 

Очаквайте детайлности

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !  

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР