Моето лично мнение – има риск зад европейското лице на

...
Моето лично мнение – има риск зад европейското лице на
Коментари Харесай

Явор Божанков: Зад европейското лице на Мария Габриел може да се разиграе старият български театър

Моето персонално мнение – има риск зад европейското лице на Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова да се разиграе остарелият български спектакъл. Борисов като нищо ще направи коалиция с и, каквото болшинство си има от дълго време – написаха си Изборен кодекс, завоюваха си изборите, обикновено е да ръководят. Това съобщи Явор Божанков от коалиция " " - " " в ефира на Нова телевизия.

Правителство на и не е нещо, за което двете обединения в обединението мечтаят, по тази причина сме деликатни, оставяме вратата отворена. Ние направихме повече от оптималното. Дадохме стратегия с риск да бъде употребена против нас, дадохме кабинет, картите са на масата.

„ Нашите условия сме ги споделили ясно, само че на изискванията не сме ги чули. Те би трябвало да кажат на нашата стратегия и концепция какво харесват и какво не, тъй като там мнението се сменя всеки ден ”, безапелационен е той.

„ Такова ми е чувството, че в случай че Борисов води страната към нови избори, да си го каже направо; в случай че ще прави коалиция с и, да си го каже напряко ”, добави още Божанков.

Най-добрият вид съгласно него е едно самобитно служебно държавно управление на Народното събрание: „ Един милион снаряда се чака да доставим на Украйна. Ако Борисов има желание да остави тази виновна задача на Нинова, да каже. не прости на придвижвания в такава посока. ”

„ Борисов три пъти дневно си мени мнението, само че като е спечелил изборите, носи отговорност. От наша страна всичко е ясно казано, и то в задатък ”, безапелационен е той.

„ Когато 50 000 души желаеха оставката на, Висш съдебен съвет не я разиска. когато обаче и я изиска, незабавно се задейства процедура. Подкрепата на беше синхронизирана с тази на. Тази настройка и тази система ще роди обаче същото нещо, по тази причина ни би трябвало правосъдна промяна и състав на Висш съдебен съвет без изминал мандат, какъвто има в този момент. Приветствам думите на Габриел, само че преди 4-5 години, когато бушуваха митинги, не я чух да споделя това нещо ”, добави той.

Той видя три благоприятни условия за бъдещето на страната: „ Най-лошият сюжет – нови избори, които ще дадат растеж на прокремълските и проруските сили като „ Възраждане ”. Друг сюжет – държавно управление ГЕРБ-ДПС- също не е добър вид за страната. Третият вид – да създадем един длъжностен кабинет на Народното събрание, само че ние там търсим ясни гаранции, че програмата ще се извършва, тъй като мъчно можем да разчитаме на думата на. ”
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР