Моето дълго търпение ще победи вашето лукавство. главният прокурор Иван

...
Моето дълго търпение ще победи вашето лукавство. главният прокурор Иван
Коментари Харесай

КапиталНО

" Моето дълго самообладание ще победи вашето коварство. "

основният прокурор Иван Гешев в Народното събрание

" Никога не сме били в коалиция с Българска социалистическа партия, бяхме в антикорупционно болшинство. Никога не сме преговаряли с тях и не сме подписвали документ. Като виждам обаче, този път Корнелия Нинова е пила турско кафе с Бойко Борисов. "

депутатът от " Демократична България " Йордан Иванов пред Българска национална телевизия
Реклама
" Как Гълъб Донев прави бюджета на страната - перо по перо. "

министър председателят Гълъб Донев в Министерския съвет, представен от " Дневник.бг "

" За вас има положителни и неприятни олигарси. Божков беше олигарх, само че неговите диалози с Борисов не бяха значими. Ние сме за орязване на пълномощията на основния прокурор, за интензивно следствие. Съдебната промяна би трябвало да е такава, че да докара до вашата оставка. "

депутатът от Българска социалистическа партия Явор Божанков в Народното събрание
Реклама
" В Народното събрание следим пукотевица с горещи картофи. Стрелба, в която главният въпрос е кой ще се откаже пръв и ще бъде упрекнат, че играта не се е състояла поради него. "

политологът доцент Борис Попиванов пред БНР

" Цели браншове от страната са завладени от кремълското въздействие. Това става освен чрез пари, а и от това, че доста български политици се усещат уютно в източния модел на честност към мощната ръка, а не на принципността, концепциите, конкурентоспособността, която се изисква за триумф в западното общество. "

зам.-директор на Европейския съвет за външна политика и шеф на софийския офис на ЕСВП Весела Чернева в предаването " Денят с Веселин Дремджиев "
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР