Модното списание Vanity Fair събра за последния си брой 12

...
Модното списание Vanity Fair събра за последния си брой 12
Коментари Харесай

Рийз Уидърспун с три крака, Опра Уинфри - с три ръце

Модното списание Vanity Fair събра за последния си брой 12 холивудски звезди. Но не това настъпление провокира нечуван интерес към изданието. Корицата се трансформира в една от най-дискутираните тематики в обществените мрежи през днешния ден.

А повода е, че актрисата Рийз Уидърспун... е с три крайници! Блондинката е приседнала в скута на Опра Уинфри, кръстосала крайник върху крайник, а трети издайнически се подава под цепката на роклята й.

Може би на пръв взор не всеки е съумял да забележи огромния гаф, само че при по-леко заглеждане незабавно се набива на очи, че долните крака на Рийз не са толкоз, колкото би трябвало.

Със сигурност става дума за Photoshop гаф. Но в тази ситуация си е напряко непростителен, когато приказваме за сходен вид издание. Оказва се, че това не е единственият неуспех по време на звездната фотосесия. На различен сякаш бекстейдж кадър се виждат още веднъж двете актриси, които се забавляват, разговаряйки с Том Ханкс.

Този път цифрата три още веднъж участва като брой крака. Но при ръцете на Опра. Едната тя е поставила в скута си, другата на кръста, а третата - на кръста на Рийз.

Уидърспун и Уинфри одобриха с подигравка гафовете и организираха занимателен разговор в Twitter. Рийз съобщи: " Имам три крайници и се надявам към момента да ме приемате такава, каквато съм ".

Опра побърза да й отговори: " Приемам третия ти крайник, както знам, че ти приемаш третата ми ръка ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР