Модните тенденции за идния сезон се определят от четирите големи

...
Модните тенденции за идния сезон се определят от четирите големи
Коментари Харесай

Dior през 2024 г. като Dior през 1967 г.

Модните трендове за идния сезон се дефинират от четирите огромни Седмици на модата - в Ню Йорк, Лондон, Милано и Париж. Френската столица неслучайно е последна - с изключение на люлка на международната мода, тук дефилетата са най-вече и най-популярните международни марки.
 Burberry и Даниел Лий - предложенията на артистичния шеф за сезон есен-зима 2024
Наоми Кембъл облечена в мъх

Творческите визии в новата сбирка на Burberry

През тази седмица концепциите си за сезон есен-зима 2024 в Париж ще показват 108 марката. Още първоначално обаче имахме удоволствието да забележим визията на Мария Грация Чиури - креативния шеф на Dior.

Тя е избрала да се върне към 60-те години на предишния век, когато тогавашният шеф на френския бранд Марк Бохан взема решение, че дамите от това десетилетие са много по-различни от своите майки. И имат потребност от разнообразни облекла.

Дрехи, която можеш да купиш подготвени в магазина, а не да чакаш да ти ушият по поръчка и точна мярка в границите на седмици. Появява се линията Miss Dior, която отразява това ново въодушевление.

Удобни панталони, сака със свободен контур за разлика от вталените (които желаят посещаване при шивач), бохемски ризи, блузи с поло яка са предложенията на Бохан, от които Чиури черпи ентусиазъм и за актуалната жена.

Ботуши на комфортен ток, разкрояващи се поли, джинси с необятни крачоли или внимателен чарлстон, мини рокли, тренчкоти и даже облекла с надпис Miss Dior, изработен със спрей са другите оферти на за идния зимен сезон.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР