Модните столици винаги са били популярни със своите безупречно добре

...
Модните столици винаги са били популярни със своите безупречно добре
Коментари Харесай

5 съвета как да се обличате като скандинавка

Модните столици постоянно са били известни със своите безупречно добре облечени жители. Скандинавците обаче много изненадващо се издигнаха до международна популярност със своя характерен жанр. И по този начин, по какъв начин скандинавският жанр съумя да се конкурира с италианския и френския? Отговорът се крие в способността на скандинавките да съчетават елементарност и достоверност по елементарен метод. Ето няколко основни съвета по скандинавски жанр, които ще ви оказват помощ да го разберете по-добре.
1. Минимализъм с изказване

Скандинавците са известни със своята опростена грациозност и моден минимализъм. Наблегнете на непреходните детайли с ефектни елементи, с цел да копирате тази безконечна хармония. Пастелните цветове, както и бежовото, черното и бялото са най-обичаният избор на тези дами. Можете да разчупите монотонността с изящни аксесоари като шалове и колани.

2. Много черно

Един от най-разпознаваемите скандинавски фешън препоръки е черният цвят. Тези дами обожават най-тъмния цвят от спектъра, защото той е отражение на прословутия минимализъм. Тук не става дума да сте облечени от горе до долу в черно, а да имате боеприпас от черно кожено яке, панталон и пуловер в дрешника си, защото тези продукти оферират безконечен избор на жанр.

3. Много пластове

Скандинавският климат може да бъде много противен, тъй че пластовете са правилни помощници. Кашмирени пуловери под рокли, жилетки над ризи, овърсайз пуловери над рокли - това са единствено някои от скандинавските фешън препоръки, които можете да заимствате през по-студените месеци.

4. Ярки цветове

Макар да са правилни почитатели на черното, те не се плашат и от ярките цветове. Всъщност, color block е един от най-рисковите скандинавски фешън препоръки, само че пък тяхна запазена марка. Не се опасявайте от ярките нюанси.

5. Спортни детайли в деяние

Скандинавците издигнаха спортните облекла на идващото равнище. Точно те постановиха трендове като маратонки с вълнено палто, спортен екип с пуловер и други.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР