Модните къщи вече започнаха да показват тоалетите, които всяка жена

...
Модните къщи вече започнаха да показват тоалетите, които всяка жена
Коментари Харесай

Мода 2018: Прозрачни рокли за смели дами

Модните къщи към този момент започнаха да демонстрират тоалетите, които всяка жена ще изиска в дрешника си напролет и лятото на тази година. За да сте в крачка с трендовете не чакайте последния миг, а се заредете още в този момент с предложените от стилистите облекла, обувки и аксесоари.

Гащеризоните, така популярни през предходната година, ще запазят своята новост и през пролетния и летния сезон. Подобно на роклите, гащеризоните са универсални. Могат да се съчетават с разнообразни стилове и са подобаващи за всевъзможни мотиви. Независимо дали отивате на работа, имате значима бизнес среща или се приготвяте за празненство с приятелки, можете да откриете точния гащеризон за съвършена визия. Заложете на вталени модели, които падат свободно по краката, защото те акцентират фигурата. За спомагателен резултат прибавете колан. Този жизненоважен аксесоар ще подчертава върху талията и ще добави изискан и искра към тоалета ви.  Специалистите поучават да съчетавате цвета на колана с цвета на обувките.

Спортен жанр

Както към този момент се вижда в сбирките на Пума, Диор и Марк Джейкъбс, спортното облекло нападна стилния подиум. Покрай класическите поли и  копринени рокли се прокрадват от ден на ден спортни модели и материи. Дизайнерите основават свои разновидности на костюми за мотоциклети, екипировка за ски, даже костюми за гмуркане с шнорхел. Стилистите поучават да взимаме образец от стилните трендове и да съчетаваме детайли от спортни облекла с женствени тоалети.

Цветове и принтове

През пролетта и лятото на новата година ще виждаме доста необикновени комбинации. Смесването на разнообразни принтове и щампи е в действителност извънредно лесна наклонност за следване. Позволете си да деянията творчество и пуснете фантазията си на воля. При комбинацията е значимо да изберете модели и цветове, които въпреки да са радикално разнообразни, имат нещо общо и могат да се съчетаят. Графични принтове, както и въодушевени от комикси, се появяват върху любопитни якета и рокли в комбиниране с разноцветни ризи.

Ала Мерелин

Прозрачната рокля - тази рискована наклонност, е въведена от самата Мерилин Монро. През 90-те години на предишния век  транспарантните тоалети и така нататък ”голи ” рокли се завърнаха триумфално на стилния подиум. За да изгледате елегантно, а не просташко, заложете на раздвижени кройки, орнаменти, инкрустации, дантела. Обърнете внимание на детайлите и запомнете, че вярната транспарантна рокля ще сътвори доста по-силен резултат, в сравнение с обичайна.

Пола вид молив

Големият минус на полите вид молив е, че лимитират придвижванията. Често считани за неуместни и непрактични, те като че ли към този момент не въодушевяваха дизайнерите през последните месеци. За пролетта на 2018-а обаче стилистите дават обещание да дадат нов живот на тези модели. Полите вид молив  придават несравним жанр на работното място и са нужда в дрешника на всяка работеща дама. Предстои да забележими и истински разновидности - с кожени детайли, провокативни цепки, раздвижени силуети, комбинирани с  тениска и кецове.

Каубойски ботуши

За разлика от каубойските ботуши, носени в Дивия Запад, днешните разновидности въобще не са подобаващи за езда. Тези, с които разполагаме, са комфортни за вървене, стилни, лесни за съчетаване и на положителни цени. Моделите на пазара са най-различни, но измежду любимците на дизайнерите са черните кожени каубойски ботуши и велурените с дължина до коляното. За по-смелите дами има снежнобели модели с бродерия, както и металически.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР