Модните експерти са категорични, че дрехите, които носите, могат да

...
Модните експерти са категорични, че дрехите, които носите, могат да
Коментари Харесай

Три неща, които издават, че една жена е необвързана

Модните специалисти са безапелационни, че облеклата, които носите, могат да опишат повече за вас, в сравнение с очаквате. Така да вземем за пример, в случай че жена с обилни форми носи обемни облекла и аксесоари, които са с мрачен колорит, тогава евентуално тя е срамежлива, срами се от фигурата си и се пробва да я скрие. Ако пък жена в по-напреднала възраст има прекомерно юношески дрешник, тогава може би се пробва да наподобява по-млада в сравнение с е, тъй като се срами от ЕГН-то си. Днес ще ви разкажем за тези неща, които съгласно експертите могат да издадат, че една жена е несемейна и е „ на пазара “ в търсене на мъж. Обърнете внимание, че всички тези неща са обединени от една обща характерност - те са доста привлекателни и изразителни, тъй че притеглят възгледите на всички – и на мъжете, и на дамите. Според стилистите самотните дами носят такива неща, с цел да привлекат повече внимание (въпреки че, несъмнено и тези дами, които имат половинка постоянно прибягват до тях). Ето кои са трите неща, които издават, че една жена е необвързана:

Дълбоко деколте и разнообразни изрязани дрешки
На първо място в нашия лист са облеклата с провокативна кройка, които притеглят погледите на другите. Това са рокли и блузи с надълбоко деколте, това са мини поли и поли с ефектни цепки. Също по този начин това са рокли с гол тил и раменете, както и дрешки, които не покриват корема и талията на дамата. Но дами, с цел да не изглеждате прекомерно предизвикателни в такива дрехи и да не отчуждават мъжете от себе си, стилните критици съчетават да не избирате прекомерно разголели облекла. Например, в случай че облечете блуза с надълбоко деколте, то не я комбинирайте с къси панталони или пола, а с дълги такива. Нали не желаете да изглеждате прекомерно евтини и провокативни?

Всичко по тялото
Без подозрение когато всичко е на показ всеки ще се загледа, само че единствено за малко. Много дами залагат на тесни рокли, поли, дънки, блузи и така нататък, с цел да привлекат вниманието на мъжете. Много известни са и коланите, с които можете да наблегнете линията на талията. За да извършите външния си тип да наподобява задоволително секси, само че не прекомерно провокативен, е задоволително са изберете тясна дреха, само че не прекомерно прилепнала.

Високи токчета
Списъкът ни сигурно би бил повърхностен, в случай че в него не включим обувки на висок ток. Този аксесоар, съгласно стилистите, се употребява интензивно от самотни дами, с цел да привлекат вниманието на мъжете. Това не е никаква изненада, тъй като обувките с високи токчета мигновено вършат облика на дамата по-привлекателен и грациозен, а в това време вършат по този начин, че женската фигура да наподобява по-стройна. Основното е да изберете обувки, с които можете да ходите, в противоположен случай резултатът ще бъде тъкмо противоположният - смешен.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР