Модната шефка Евгения Калканджиева продължава да воюва със съседите си.

...
Модната шефка Евгения Калканджиева продължава да воюва със съседите си.
Коментари Харесай

Калканджиева с нова изцепка

Модната шефка Евгения Калканджиева продължава да води война със съседите си. В обществената платформа Инстаграм тя разгласява видео, в което е снимала по какъв начин комшиите й съзнателно подвигат звук. В клипа взе участие й синът на Жени и Тачо – Жорко.

Според почитателите на една от най-красивите носителки на влиятелния приз " Мис България “ тя е споделила фрагментите, с цел да покаже, че съседите й не са жертва, а в противен случай – тъкмо те са в основата на дразгата сред фамилиите. 

" Това е от завист и бяс “, споделя във видеото Жени, която в границите на няколко секунди снима, камерата е ориентирана към тавана, откъдето идват звуците. " Хайде да им пуснем музика, мамо, апелирам те “, пита Калканджиева сина си, написа " Телеграф ".Той също се намира в стаята, където макар неприятния и мощен звук се пробва да играе. Тропането еднообразно ядосва както Жени, по този начин и детето й, което предлага да извикат полиция. Модната ветеранка отхвърля с думите " Как ще крещя полиция за такава нелепост, тя е луда “.

Битката сред дамите не е неотдавна. " Комшийката, която не ме харесва, се води касиерка на блока. Събираше едни такси от сорта на 40 лв., които за мен са доста високи. И аз направих едно заседание. Повече от 70% от съседите се подписаха да намерим нов мениджър-вход от самостоятелна компания. И тя тогава полудя против мен ", бе споделила Жени при първия по-яростен конфликт сред двете.

По това време звездата пренощува в районното ръководство дружно с наследника си. Съдът й постанови санкция от 300 лева по формираното против нея дело за дребно безчинство.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР