Модната индустрия в течение на няколко десетилетия диктува на всички

...
Модната индустрия в течение на няколко десетилетия диктува на всички
Коментари Харесай

Тя печели над 5000 долара на месец като се снима полугола! Ще разберете защо щом погледнете под кръста ѝ

Модната промишленост в течение на няколко десетилетия диктува на всички дами по света своите жестоки стандарти. В резултат на щенията на дизайнерите, за които е доста по-лесно да шият облекла за плоски закачалки, несъразмерната уязвимост се трансформира напряко в канон на хубостта.
Впрочем, усетите на мъжете са много по-разнообразни, мнозина от тях харесват обилните дами, а не костеливите. За това си има и сентенция: " По добре да те удрят вълните, в сравнение с да се биеш в брега ".


Историята на днешната ни героиня образно демонстрира, че не би трябвало да се вманиачаваме на тематика диети и да припадаме от апетит. Противоположният пол може да бъде замаян и без идеалното тяло.




Американската Самърс Вонхес от Невада е на 30 години. След раждането на второто си дете тя мощно понапълнява. При това кожата ѝ губи еластичността си, покривайки се със стрии. Жената в началото доста се тормозила от външния си тип, само че до нея имало един обичащ я брачен партньор, който непрекъснато я убеждавал, че тя е необикновено красива.


Топлите думи в края на краищата постигнали задачата си и Самърс рискувала да разгласява фотосите си в Инстаграм. На тях отчетливо се виждали и стриите, и портокаловата кожа. За нейно удивление, фотосите били мощно харесани както от мъжете, по този начин и от дамите.




След подобен местен триумф Самърс се записала в уеб страницата Patreon, в който създатели на друго творчество могат да го разгласяват, а донори да им превеждат дребни суми за него.


Снимките на нашата героиня станали бързо суперпопулярни. Благодарение на това тя почнала да печели по 5000 $ на месец. Разбира се, на максимален интерес се радват фотосите в жанр ню, Самърс обаче да театралничи и полугола.


Самата тя признава, че не го прави за парите. По думите ѝ, тя си има много добра и добре платена работа. Основната ѝ цел е била да дава образец на другите дами - да обичат себе си и да не се тормозят поради външния си тип.


Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР