Модната индустрия търпи непрестанни промени – тенденциите се изменят, усъвършенстват,

...
Модната индустрия търпи непрестанни промени – тенденциите се изменят, усъвършенстват,
Коментари Харесай

Тенденции в мъжките обувки: От класическото към модерното


Модната промишленост търпи непрестанни промени – трендовете се променят, усъвършенстват, измислят се екстравагантни линии, а в някои случаи, се възстановяват и остарели трендове. Иновациите са присъщи освен за съответните дизайни, само че и за цялостния образен жанр.

Актуалните модели в пазарната ниша за мъжки обувки са забавно комбиниране сред разграничение и повсеместност. Те са по едно и също време неповторими, само че и се вписват чудесно във всяка конюнктура. Екипът на онлайн магазин Теодор споделя по какъв начин трендовете при обувките за мъже се трансформират от класическото към модерното.
Какво би трябвало да знаете за стилните трендове при мъжките обувки?
За другите мъжки обувки съществуват извънредни трендове, които сграбчват вниманието на аудиторията през пролетно-летния сезон:

Официални
Като най-предпочитан вид се дефинират моделите Оксфорд. В днешно време, те се одобряват като част от колежанския жанр и се комбинират ловко с жилетки и вратовръзки. Все по-популярно е прибавянето на ексцентрични орнаменти, като каиши, бродерии и други, които да добавят модела и да го трансфорат от типичен в съвременен. 

Спортно-елегантни – градският жанр е желан, тъй като разрешава елементарно комбиниране с облеклата, деловитост, улеснение и съвременен аспект. Сред желанието на потребителите се откроява афинитетът към цветове, като кафяво и класическо черно.

Спортни
Белите маратонки се трансфораха в новия шлагер. Предлагат се от реномираните производители в разнообразни разновидности – с изчистени или екстравагантни визии, с дебела или тънка подметка, както и с разнообразни стилни детайли в допълнение, като принтове, бродерии и даже перфорации.

Днешната мода разрешава елементарно съчетание на стиловете и създаване на мечтаната визия посредством разнообразни съставни елементи. Все по-тенденциозно е да се съчетават спортно-елегантни и официални детайли на облеклото. Това важи и при мъжките обувки. Въпреки че Оксфорд и Дерби се избират за публични мотиви, те ловко се въплъщават и в по-ежедневни аутфити. За тематиката по отношение на стилните трендове при мъжките обувки научете .
Какъв вид да изберете за всекидневно прилагане и формален мотив?
Когато избирате какъв чифт да закупите, водещ претекст, с който би трябвало да се съобразите, е тяхното приложение и цели на прилагане. Ако се нуждаете от кежуал модел, изберете повсеместен чифт в спортно-елегантен жанр, който ще пасне чудесно на множеството облекла в дрешника ви. Универсалността е търсено качество в този случай.

При избор на мъжки модел за съответен мотив, облеклото е главен фактор за решението. Важно е да се имат поради материалите на направа на облеклата, с цел да се получи положително съчетаване. Трябва да се съобрази степента на условност на мероприятието и това дали има дрескод. В случай че ще комбинирате с костюм или детайли от него, може да се доверите на Оксфорд, Дерби или даже по-неформални разновидности. 

Ако търсите подобаващите мъжки обувки за летния сезон, не пропускайте чара на еспадрилите и мокасините, които ще бъдат доста известни тази година. Една от най-лесните кежуал комбинации, с които ще изглеждате постоянно добре през лятото, е съчетанието на еспадрили с дънки и тениска. Мокасините пък кореспондират чудесно с ленени ризи и къси панталони с италиански джоб.

Независимо към кой жанр се насочите, екипът на онлайн магазин Теодор припомня, че би трябвало да се запознаете с характерностите, които определеният чифт има – качество на материята, устойчивост, комфорт, поддръжка и грижа.

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР