Модната дизанерка Мегз ще работи по общ проект с най-младия

...
Модната дизанерка Мегз ще работи по общ проект с най-младия
Коментари Харесай

Мегз ще работи с най-младия трансджендър на Балканите

Модната дизанерка Мегз ще работи по общ план с най-младия трансджендър на Балканите - Филип, понастоящем Анджелина. Това показа самата Анджи в обществените мрежи, запитана от феновете си дали ще работи с Миглена Каканашева-Мегз.

" Да, тя се свърза с мен и в случай че ми харесат изискванията, ще имаме скоро общ план ", разкри Филип, който от няколко години е пълновръстен представител на дамската публика.

Филип Димитров, който претърпява над 10 интервенции, с цел да се трансформира в жена, без никакви мъжки полови белези, става все по-търсен за фешън планове и рекламно лице поради екзотиката си и огромната си аналогия с плеймейтката Николета Лозанова, написа plovdiv24.bg.

Анджи, който без срам разкрива, че изкарва парите си посредством богати спонсори и против полови услуги, показа кадър на преписка с Мегз, която го търси за основаването на план. Дизайнерката стартира диалога с опит за доближаването и пита Филип по какъв начин се усеща. Той дава отговор, че е добре, и пита на собствен ред същото. Каканашева също прибавя, че е добре, и взема решение да премине непосредствено към бизнес въпросите си, като пита Филип дали е склонен да работи по план с нея. Според осведомени става въпрос за красиви манекени за стилните сбирки на Мегз, като Филип ще влезе в ролята на модел.

За момента съгласно диалога Мегз още не е наясно с визията на плана в главата си, само че избистря елементи, които включват и младия трансджендър. Разбира се, Анджи си знае цената и чака Мегз да ѝ даде добра парична оферта и хубави условия за работа, против които да ѝ бъде модел.

Всъщност позирането не е непознато за Анджи, защото младежът, роден с сексуален член през 1998 година, има зад тила си сниман порнофилм с не един, а с няколко мъже. Видеото за възрастни е отпреди години и Анджи се гордее с него, макар че то към този момент не е налично в мрежата, написа " България през днешния ден ".

Шоубизнесът е прочут на момъка от Кюстендил, който към този момент живее като принцеса в столицата, откакто навлезе и в певческата сфера. Преди месеци Анджи записа ария и клип, само че те по този начин и не видяха бял свят. А съгласно обясненията ѝ прекалено много дами към този момент има във фолка, с цел да се бута и тя, като резервира плана за лична консумация. Феновете на дизайнерката и джендъра към този момент са притаили мирис и чакат с неспокойствие общия им план.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР