Модна къща Chloe обяви сътрудничество с Анджелина Джоли и създаването

...
Модна къща Chloe обяви сътрудничество с Анджелина Джоли и създаването
Коментари Харесай

Анджелина Джоли ще си сътрудничи с модна къща Chloe

Модна къща Chloe разгласи съдействие с Анджелина Джоли и основаването на първата сбирка за нейната марка облекла Atelier Jolie, оповестява WWD.

В понеделник стана известно за съдействието на Chloe с холивудската актриса, която неотдавна започва лична фешън марка. Капсулната сбирка, съгласно френската фешън къща, е въодушевена от дрешника на Анджелина и ще " възпява женствеността ". Колекцията ще бъде създадена под управлението на креативния шеф на стилната къща Габриела Хърст, която скоро ще напусне марката. Линията ще бъде направена от материали с ниско влияние върху околната среда, oт дребни занаятчийски работилници и компании, ръководени от дами. В допълнение, някои детайли ще бъдат направени от неизползвани и ретро материали.
                             

                             

                             

" Веднага щом чух за визията на Анджелина за Atelier Jolie, повярвах в концепцията. Това е метод да издигнеш другите посредством хубостта на занаятчийството и модата и дълбокото почитание към околната среда. За мен е чест, че Chloe ще бъде първият сътрудник на Atelier Jolie, защото и двете имат марки имат възвишени идеали за възстановяване на нашия свят, поради което обичам Анджелина и Chloe толкоз надълбоко ", сподели Габриела Хърст в изказване.

Анджелина Джоли означи, че изборът ѝ в посока Chloe не е инцидентен - френската фешън къща е една от първите, получили статут на B Corp (сертификат за обществени и екологични резултати).

" Много малко първокласни марки са сертифицирани от B Corp. Имах достойнството да работя с Габриела Хърст и се надявам, че всички дами ще се усещат комфортно и красиви в тази капсулна сбирка. Приходите ми от това съдействие ще бъдат вложени в образование на шивачи и занаятчии в Atelier Jolie ".

 
                             

                             
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР