Модна агенция „Ивет Фешън“ официално представи новите лица като звездите

...
Модна агенция „Ивет Фешън“ официално представи новите лица като звездите
Коментари Харесай

Вижте Новите Красиви

Модна организация „ Ивет Фешън “ публично показа новите лица като звездите на календара си за 2019 година Зашеметяващите модели, поемат водещата роля в тазгодишното лимитирано издание, озаглавено BELLES NOUVELLES (НОВИТЕ КРАСИВИ), въодушевено от френското кино през 70-те години и отдадено на колоритната история на парижката мода и на присъщите обстоятелства, свързани с тази ера.

 календар Ивет Фешън

Всеки месец демонстрира типичен кадър и с него по автентичен метод разказва забавни истории и любопитни моменти от времената, в които Бриджит Бардо беше същински кумир.

Новите вдъхновения на „ Ивет Фешън “ застанаха пред обектива на паметния фотограф Васил Германов, облечени в стила на Сандра Клинчева, а за грима и косата на моделите се погрижиха Елиза Попова и Парашкев Тодоров – Финчи.

 календар Ивет Фешън

Кадрите са снимани както в студио, по този начин и на разнообразни местоположения в София. Тази година страниците на именития календар ще красят Деси Савова, Илона Александрова, Александра Митева, Таня Послийска и София Маджарова.

„ Има нещо доста особено в тазгодишната тематика, която основава неудържим и съвсем вълшебен баланс сред класическо и модерно. В основата на всеки облик се открива богатата история на някои от тези най-обичани френски кино звезди от 70-те, които са показани по метод, който е ултрамодерен и в същото време излъчва автентичност и жанр.

 календар Ивет Фешън

Това е необикновено красиво създание и то ясно демонстрира, че макар че това време е отминало, неговите знаци са към момента настоящи и харесвани до през днешния ден “, разяснява Ивет Григорова притежател на организацията.

 календар Ивет Фешън

Тази година "Ивет Фешън " дружно с E&S Watches and Jewellery презентираха новия си календар на фешън празненство в club Teatro. Луксозното тематично издание се пeчата в лимитиран тираж и е комплимент към всички клиенти и сътрудници на организацията.

Календарът е прочут на ценителите с тематичното си лъчение настоящо за годината на издаване.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР