Модернизиран вариант на руския изтребител-бомбардировач Су-34 ще бъде създаден до

...
Модернизиран вариант на руския изтребител-бомбардировач Су-34 ще бъде създаден до
Коментари Харесай

Русия модернизира Су-34 въз основа на опита от сраженията в Сирия

Модернизиран вид на съветския изтребител-бомбардировач Су-34 ще бъде основан до 2022 година На самолета съответно ще бъде заменен радиолокаторът. Това оповестиха двама източници от отбранително-промишления комплекс пред ТАСС.

Единият от източниците изясни, че сега са организират опитно-конструкторски работи по основаването на осъвременена версия на Су-34. Първият пример би трябвало да бъде подготвен до 2022 година

Другият източник удостовери, че създаването на самолета би трябвало да приключи до две години. Той разясни, че на самолета ще бъде подложен различен радиолокатор, навигационният комплекс и други системи ще бъдат актуализирани.

През август 2019 година Министерството на защитата на Русия и компания " Сухой " подписаха контракт за модернизиране на Су-34 въз основа на опита от сраженията в Сирия.

Самолетът е предопределен за поразяване както на наземни, по този начин и на въздушни цели в дневен и нощен режим при всевъзможни метеорологични услови. Той е въоръжен с управляеми ракети клас " въздух-земя " и " въздух-въздух ". Су-34 е с обхват на деяние до 4000 километра и развива оптималната скорост от 1900 километра в час. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР