Модерните тоалетни са удобни за нуждите ви, но противно на

...
Модерните тоалетни са удобни за нуждите ви, но противно на
Коментари Харесай

10 неща, които НИКОГА не се пускат в тоалетната

Модерните тоалетни са комфортни за потребностите ви, само че обратно на схващането, не можете да пускате каквото си поискате в тях. Има неща, които ще провокират задръстване освен във вашата тоалетна, само че и в общия тръбопровод.

Може би си мислите, че тоалетните са вълшебен кошчета. Каквото и да пуснете в тях, изчезва. Далеч от очите, надалеч от мозъка. Е, не е напълно по този начин. Вижте кои са осемте неща, които могат да ви основат главоболия, в случай че ги пуснете в тоалетната.

 
Мокри кърпички и кухненска хартия
Може и да ви наподобяват малко на тоалетна хартия, само че в действителност не са. Мокрите кърпи са измежду най-големите съвременни врагове на водопровода. Те не се разграждат. И като се изключи че са нездравословни за околната среда, е съвсем несъмнено, че в даден миг ще причинят задръстване. Същото важи и за кухенската хартия. Колкото по-качествена е и колкото по-добра работа ви прави в домакинската работа, толкоз по-вероятно е да запуши.

 Добави изложение

 
Памперси и превръзки
Необяснимо за какво, само че има доста хора, които не виждат нищо неправилно да изхвърлят памперси и дамски превръзки в тоалетната. Те също не се разграждат, а материите, от които са направени, ги трансформират в идеалния материал за задръстване на канал.

 
Котешка тоалетна
Котешката тоалетна е наложителна, в случай че имате мъркащ домакински любим. И от време на време, вместо да я изхвърляте в кофата, може би се изкушавате да я пуснете в тоалетната. Направите ли го, съвсем несъмнено си гарантирате задръстване на тръбите.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР