Модерните хардуерни и софтуерни продукти на марката осигуряват ценово ефективен

...
Модерните хардуерни и софтуерни продукти на марката осигуряват ценово ефективен
Коментари Харесай

ADSYS представи най-новите продукти и решения на Synology за съхранение и защита на данни

Модерните хардуерни и софтуерни артикули на марката обезпечават ценово ефикасен бекъп и виртуализация
 На особено проведен семинар българската компания ADSYS, която е извънреден дистрибутор на продуктите на Synology в страната, показа последните нововъведения от портфолиото на тайванската компания.


Любомир Томани, продуктов управител в Synology Europe, описа за историята и позициите на компанията на международните пазари
Synology има водещ пазарен дял в множеството страни, в които се продават нейните сторидж решения. Г-н Томани подчертава върху преимуществата, които дава частния облак, свързани главно с по-добрата отбрана на данните и по-изгодната цена за потребление.


Едно от главните преимущества на Synology е голямото ноу-хау, което компанията има във връзка с софтуера
Потребителите имат разполагаем повече от 100 приложения за всевъзможни потребности, свързани със съхранението, отбраната и шерването на данни.

Специално внимание беше обърнато на новия модел наличен домакински NAS DS119j  с последна цена 200 лева с Данък добавена стойност, който може да трансформира метода на предпазване на данни в дома.
Николай Вачев, шеф на ADSYS, направи проява на новия безвъзмезден артикул за бекъп на данни Active Backup for Business


Той може да архивира данни от цялата осведомителна инфраструктура, в това число от PC-та, сървъри и цели виртуални машини.

„ Active Backup for Business  е чудесно решение за отбрана на данните, което разрешава доста елементарно и бързо възобновяване на информацията при проблем. Освен, че е изцяло безвъзмезден, този артикул икономисва на фирмите доста пропуснати изгоди от понижена продуктивност или загуба на значими данни, “ разяснява Вачев.



Във финалната презентация на Любомир Томани бяха показани опциите за основаване на виртуален клъстър за усъвършенстване на наличните хардуерни запаси и баланс на натоварването. Този метод има редица преимущества, измежду които са постигането на оптимална успеваемост от инвестицията в хардуерно съоръжение посредством виртуализация и гъвкавото боравене с ресурсите, което разрешава ново равнище на отбрана и надеждност при съхранението на данни.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР