- Модерна система за видеонаблюдение заработи в Поморие, след като

...
- Модерна система за видеонаблюдение заработи в Поморие, след като
Коментари Харесай

Умна система за видеонаблюдение внедри VIVACOM в община Поморие

- Модерна система за видеонаблюдение проработи в Поморие, откакто VIVACOM внедри технологията на територията на общината. Партньорството беше оповестено публично през вчерашния ден. На събитието участваха министър - ръководителят Бойко Борисов, кметът на Бургас Димитър Николов, кметът на община Поморие Иван Алексиев и основният шеф Продажби и член на Управителния съвет на VIVACOM Мирослав Петров.



Съвременното софтуерно решение обезпечава не просто камери, а съгласуваност сред тях и изчерпателен програмен продукт, посредством който автоматизирано може да се следи трафикът по пътищата, да се разпознават регистрационни номера на коли, да се засичат рискови обекти, да се алармира за пропуснат багаж, да се разпознават лица и други.



Чрез актуалното съоръжение локалната власт цели да увеличи сигурността по пътищата на територията на общината, както и да понижи битовата престъпност. Според статистиките системите за видеонаблюдение способстват за това тя да намалее с от 30 до 50 на 100. Очакванията са модерната система да усъвършенства взаимоотношението сред службите за сигурност в община Поморие, да им разреши да са по-гъвкави и да реагират бързо при проблем, да им обезпечи информация в действително време и по този начин да подкрепи работата им.



От телекома ще наблюдават положението на системата посредством своя денонощен мониторинг център, като всеки зародил проблем може да бъде решаван неотложно. Така на процедура ще бъде обезпечена непрекъсната продуктивност на видеонаблюдението. Представители на VIVACOM са обучили работещите със системата в Поморие. От компанията обезпечават още гаранционна поддръжка на камерите и софтуера към тях, както и застраховка срещу вандализъм.

Предлаганата от VIVACOM модерна система за видеонаблюдение е основна за ръководството на обособени зони, обитаеми места, транспортни артерии, стратегически обекти и монументи на културата. С нея клиентите на компанията получават дейно и надеждно цифрово решение за отбрана и сигурност, което работи в действително време.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР