Модераторите на социалната платформа за комуникация Телеграм“ са блокирали стотици

...
Модераторите на социалната платформа за комуникация Телеграм“ са блокирали стотици
Коментари Харесай

Руската платформа за комуникация Телеграм е блокирала стотици призиви за насилие в САЩ

Модераторите на обществената платформа за връзка " Телеграм “ са блокирали стотици обществени апели за принуждение по време на безредиците в Съединени американски щати при започване на януари. Това заяви в формалния си канал създателят на услугата Павел Дуров, представен от БГНЕС.
" В началото на януари екипът от модератори на " Телеграм “ стартира да получава все по-голям брой известия за действия в общността, свързани с дейностите на жители на Съединени американски щати. Екипът работи уверено, с цел да потисне американските канали, насърчаващи насилието. Благодарение на тези старания, нашите модератори блокираха стотици обществени апели за принуждение предходната седмица ", се споделя в известието.
 Появиха се неизлъчвани фрагменти от нахлуването в Капитолия (ВИДЕО) Появиха се неизлъчвани фрагменти от нахлуването в Капитолия (ВИДЕО)
Американското издание New Yorker разгласява нови фрагменти от нахлуването на последователите на някогашния към този момент американски президент Доналд Тръм...
Дуров прибавя, че " Телеграм “ приветства мирни митинги и диспути, само че изискванията на услугата категорично не разрешават разпространяването на обществени апели за принуждение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР