Моделката най-после се видя със сина си, след като фитнес

...
Моделката най-после се видя със сина си, след като фитнес
Коментари Харесай

Затишие или край на селските панаири: Джулиана Гани и мъжът й се разбраха за детето

Моделката най-сетне се видя със сина си, откакто фитнес инструкторът я упрекна в неистини, само че даде обещание мъртвило, писа Уикенд.

Вижда се краят на сагата на Илиян и Джулиана Гани, или пък е мъртвило пред стихия? Едва ли може да се каже с решителност поради последните обвинявания, които си размениха, и скандалните записи, които фитнес инструкторът разгласява в мрежата. И въпреки всичко има мотив да се допуска за пробив.

Преди дни Илиян разгласи, че няма желание да води война с довчерашната си обичана Джулиана Гани. Според техни фамилни другари, сексбомбата и фитнес инструктора са се разбрали за попечителството на сина си Давид. Малкият бе доведен в София, с цел да се срещне с майка си след близо месец разлъка.

„ Не желаех да водя война с Джулиана. Бях заставен да разкрия някои нелицеприятни неща за нея, тъй като трябваше да се защитя. Жалко е, че се стигна до там, само че тя първа реши да трансформира раздялата ни в медиен цирк. Държа да знае, че на всяка нейна изява против мен ще давам отговор, освен това акцентирайки неособено приятни неща ”, отсича Илиян. Явно двамата са решили, че няма смисъл да се кепазят един различен, тъй като обвиняванията ненадейно стопираха и от двете страни. Илиян Найденов посочи, че Джулиана Гани към момента се води негова брачна половинка и това ще е по този начин, до момента в който правосъдното решение на излезе.

Въпреки драмата на съпрузите, рекламите им в обществената мрежа вървят с цялостна мощ. Илиян популяризира фитнеса си, където има детски ъгъл, както и марката играчки, на която се доверил за обзавеждането. Фитнес инструкторът хвали и чайовете си. Тези дни насочи вниманието към този с 13 билки плюс семена от канабис, добавени безусловно законно, акцентира той. Джулката пък популяризира марка кучешка храна, като провежда и игра с награди в обществената мрежа. Ангажирана е още с популяризирането на здравословни сладкиши, както и с рекламата на дама, представителка на известна клиника.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР