Моделката на Victoria's Secret Кели Гейл е свикнала да вижда

...
Моделката на Victoria's Secret Кели Гейл е свикнала да вижда
Коментари Харесай

Моделка на Victoria's Secret се показа по бански и взе ума на феновете /снимки/

Моделката на Victoria's Secret Кели Гейл е привикнала да вижда възхитени погледи, до момента в който дефилира по подиума. Но това очевидно не й е задоволително и 25-годишното момиче е пуснала необикновено красиви фотографии от почивката си, на които се появява в изрязан червен бански.
Феновете незабавно са обърнали внимание на фигурата на хубавицата, която даже по време на карантината остава в прелестна физическа форма.
Шведско-австралийската красавица, която има 1,4 милиона почитатели в Instagram, е вдигнала ръце към косата си, показвайки дълги стройни крайници и тренирано тяло. Зад такава идеална фигура обаче стоят доста старания, включващи освен тренировки, само че и строга диета.
"Закуската ми се състои от зелен сок, подготвен от целина, спанак, краставица, два лимона и доста джинджифил. След това подготовка, а по време на обяд се пробвам да хапвам повече протеини, споделя Кели Гейл.
Дори сътрудниците на Кели не са устояли на това да напишат похвали макар конкуренцията. Момичетата са написали възторжени думи с емотикони, решавайки неотложно да се запишат в залата.
Самата Кели влезе в моделния бизнес на 13-годишна възраст и макар че родителите й първоначално са били срещу, доста скоро тя е подписала контракт с H&M. През 2013 година тя взе участие за първи път във финалното шоу на Victoria's Secret.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР