Моделката Мариса Папен заголи половия си орган в храма "Свети

...
Моделката Мариса Папен заголи половия си орган в храма "Свети
Коментари Харесай

Моделка се щракна гола в Света София в Истанбул

Моделката Мариса Папен заголи половия си орган в храма "Свети София " в Истанбул, написа в. "Телеграф ".

Миналата година спорната брюнетка бе вкарана зад решетките, откакто бе хваната да театралничи гола в античен египетски храм. През юни тя провокира яд по собствен адрес, разхождайки се чисто гола из свещени места в Ерусалим. Очевидно неодобрението на нейните действия не е било задоволително, с цел да накара буйната нудистка да постави завършек на своето неконвенционално занимание, до момента в който пътува из света.

За разлика от предходните ѝ "творби " последната фотография на натуралистката обаче много се е понравила на нейните почитатели. "Абсолютно красиво. Много красиви фотоси на невероятни места ", написа един от тях. "Мариса в действителност е красива и брилянтна, доста мощна история ", написа различен. "Обичам творбите ти, както и твоите смели опити да накараш хората да се освободят от религията и разпоредбите, които ги слагат в дребна кутия ", възхвалява гнусотията трети.



На потресаващия фотос, споделен от Мариса, се виждат локални и туристи. Факт, който очевидно не тормози моделката, която без позор показва своя ексхибиционизъм, без да се опасява, че ще бъда хваната.

В пост в блога си Мариса изяснява, че е направила това, с цел да стачкува срещу тиранията на религията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР