Моделката Ирена Милянкова кърми децата си до последно. Ако мога

...
Моделката Ирена Милянкова кърми децата си до последно. Ако мога
Коментари Харесай

Милянкова кърми децата си до 4-годишни

Моделката Ирена Милянкова кърми децата си до последно.

„ Ако мога и до първи клас бих ги кърмила, толкоз съм привикнала с това божествено чувство, не желая никой да ми го лишава “, признава тя пред приятелки, научи „ Галерия “.

Бившата на Росен Чолов – Чолата е на крилете на нова обич, и напълно естествено за нея, неотдавна го подари с второ дете. Красавицата, която се опитва и като актриса, към този момент има четирима наследници от първия си мъж. Тя даже стана баба, само че продължава да ражда, а към кърменето е не просто пристрастена, тя безусловно го издига в фетиш.

Средно Ирена подарява с млякото си децата си, до момента в който навършат 4 години, а най-малките й чеда в този момент не вършат изключение от тази традиция.

Наскоро тя се довери на професионална фотографка, която запечата този несравним миг – на фотографията Милянкова кърми тандемно бебето си Лилия, и по-голямото им момиче от брокера Никола Чолаков - Виктория.

Някои упрекват русокоската, че се е вкопчила в децата си и даже кърменето й е подбудено от егоистични подбуди, само че Ирена е толкоз отдадена и грижовна към тях, че всеки би й дал прошка сходно клатушкане. 

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР