Моделката е с разкъсани връзки на глезена, не си е

...
Моделката е с разкъсани връзки на глезена, не си е
Коментари Харесай

Венета Харизанова се преби лошо с джет, не си е чупила крак

Моделката е с раздрани връзки на глезена, не си е чупила крайници



Венета Харизанова за малко да си счупи крайници, до момента в който кара джет в морето. Неочаквано мощна вълна я изхвърли от машината и миската падна във водата.

" Карам джет права, тъй като по този начин е по-екстремно, а аз обичам високите скорости. Една вълна ме изхвърли от джета, до момента в който се въртях в кръг с него. Машината пък падна върху крайници ми. Беше дребният демон, тъй като можеше и да го счупи и да се случи нещо по-сериозно " - сподели Харизанова пред " България Днес ".

В момента глезенът на Венета е с раздрани връзки, посинял е и се е подул. В началото миската даже не можела да върви, тъй като имала ужасни болки в петата и пръстите. Вече се придвижва по малко, само че с много страдания.
 Венета Харизанова обича да чете и да написа Венета Харизанова обича да чете и да написа


" Вместо сега да се любувам на отмора на морето, още две седмици ще вардя леглото и ще накуцвам " - смее се Харизанова. Моделката много пъти е падала с джет, само че в никакъв случай толкоз съществено. Все отново споделя, че няма да се откаже.

" Изпитвам боязън от водата, като дете на два пъти за малко да се удавя и доста се опасявам ".

" Може би страхът от водата ме накара да се предизвикам да карам джет. Приемам джета като тип възмездие към водата " - смее се моделката. Както знаем, Венета Харизанова е огромен почитател на рисковите спортове. Практикува фрирайд ски, водни ски, джетове, АТВ и доста други вълнуващи спортове. " Зависи от настроението, в което съм, това и упражнявам " - споделя моделката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР