Моделка се появи на среща, уговорена в приложението за запознанства

...
Моделка се появи на среща, уговорена в приложението за запознанства
Коментари Харесай

Луд Свети Валентин! Моделка цъфна само по прашки на среща, уговорена в Тиндър

Моделка се появи на среща, уговорена в приложението за запознанства Тиндър, единствено по прашки и багра за тяло, с цел да види по какъв начин евентуалния ѝ любовник ще реагира на нейния провокационен външен тип. Джои Джуъл се съюзи с художника на тела Джен Сийдъл за опита по случай Свети Валентин. Върху тялото на моделката бяха изрисувани потник и дънки, написа в. " Дейли Мейл ".   Видеото от опита стартира с това, по какъв начин Джои е единствено по прашки, а Джен и екипа ѝ се залавят на работа, вследствие на която те основават нейния тоалет за срещата. Художничката прибавя към потника на Джои и флорален претекст, а също и изрисува шевове по дънките ѝ за по-реалистичен външен тип. „ Въобще не знам, дали той ще забележи, тъй като всичко е направено доста добре “, споделя Джои за невероятното внимание на детайла на Джен.

 Artist`s touch: Jen (pictured) and her team added plenty of detail to Joy`s `outfit` to make it look like real clothing 

Въпреки, че моделката е била и в предишното на срещи, уговорени в Тиндър, това е първият път, в който тя ще се появи в толкоз нищожно облекло. „ Надявам се през днешния ден да науча освен това за него, в случай че вниманието му не е напълно ангажирано с външния ми тип “, показва вяра моделката.

 Final touches: Joy was covered from head to toe in body paint ahead of her date
 Getting nervous: Joy initially covered up her body paint with an oversize coat and a cardigan  Getting nervous: Joy initially covered up her body paint with an oversize coat and a cardigan  Turning up the heat: Before heading to the food court, Joy insisted she was `getting hot` and took off her coat   Going with the flow: Joy`s date didn`t really question her outfit ¿ or lack thereof ¿ at first 
Джои е безапелационна, че тя в действителност се усеща „ много покрита “ и красива, само че нейната самонадеяност бързо се изпарява, откакто идва в комерсиалния център.



Върху нарисуваното ѝ с багра тяло Джои е облякла палто. Чакайки своя любовник обаче, тя усеща очите на хората по себе си. „ Хората ме гледаха поради метода, по който наподобявам, не толкоз поради облеклото ми. Нервна съм “, признава тя. Когато младежът идва, той се доближава към Джои, с цел да я прегърне, само че е явно, че той към този момент е малко обезпокоен от това, което се крие под палтото ѝ. „ В какво си облечена “, пита той, добавяйки: „ Изглеждаш ужасно “.

 Added touch: Joy had him help her take off her cardigan, giving him an up close look at her painted body   Confused: Joy`s date admitted that he thought she was naked at first, and she told him he was `crazy` for thinking that 

Трябва да се означи, че младежът се оправя чудесно със мощното си предпочитание да втренчи взор в „ облеклата “ на моделката, до момента в който те беседват на по чаша кафе. Джои обаче желае да стигне по-далеч и да го подразни. „ Не желая да хапвам нищо, тъй като не желая да стана дебела “, споделя му тя. „ Страхувам се, че това ще стане видно по облеклата ми “, прибавя тя. Младежът се прави на ударен, по тази причина тя отива още по-далеч, сваляйки си и сакото, потвърждавайки, че „ ѝ е топло “.

Когато двамата сядат на масата, тя също му разрешава да ѝ помогне със събличането на палтото, което разкрива в цялата им хубост облеклата ѝ от багра. В последна сметка, след смешка за облеклата ѝ, младежът прави самопризнание. „ Просто споделям това, което мисля. Помислих си за няколко секунди, че си гола “, споделя той. Джои му отвръща, че е „ вманиачен “. „ Не върша секс на първи срещи, апропо “, споделя още той, с което шокира моделката. „ Да, и аз не пристигам гола на първи срещи в мола, да се изясним “, отвръща тя.

 Showing it off: The comedian told Joy he liked her outfit, but it was clear he wasn`t sure what she was or wasn`t wearing   Double take: While her date did a good job of keeping his eyes in front of him at all times, Joy got plenty of stares from several shoppers 

Тогава младежът почва да дава назаден, казвайки ѝ, че наподобява доста „ елегантно “ и „ спретнато “ за следобедно посещаване на мола. След като двамата си изпиват кафето, те се насочват към ескалатора. Малко момиченце за малко да провали опита, викайки, че е видяло „ нарисуван човек “. За благополучие обаче, младежът не чува момиченцето.

Късметът на Джои обаче завършва с това, че група младежи се доближават до нея и я молят да си направи селфи с тях. „ Как по този начин се разхождаш с тази багра за тяло по през целия ден “, пита едно от децата. Джои на собствен ред им разрешава да ѝ пипнат крайници, с цел да се убедят, че тя е с облекла. Близнаците обаче не ѝ имат вяра и я питат не е ли необичайно, че тя е боядисана. Джои още веднъж упорства, че тя е с облекла.

 Blowing up her spot: A group of tweens came up to Joy and asked her about her body paint, but she insisted she was wearing clothing   Questioning: Joy`s date asked her if she was wearing body paint, but she insisted her look was the result of `work ethic and the gym and cute clothes`

В този миг младежът се усеща, че децата може би са прави и пита моделката, дали „ в действителност е с багра по тялото “. Тя обаче отхвърля.
За да не я обиди, той отвръща: „ Не знам, не съм жена “.

След като моделката за следващ път го убеждава, е носи облекла, те излизат на открито. Там обаче вали. В резултат на водата облеклата на Джои стартират да се измиват, а изражението на лицето на младежа е просто скъпо. „ Това багра ли е “, пита той. „ Може би “, отвръща Джои.

Въпреки странната среща, младежът моли Джои тя да му се обади за нова. При това той прибавя, че идващият път е по-добре въпреки всичко тя да не е облечена единствено в багра.

 Figuring it out: Joy`s date finally realized she was wearing body paint when they went outside in the rain and her `outfit` started to wash off 

След края на опита Джои и екипът ѝ си беседват с младежа. Той си признава, че при започване на срещата той просто си мислел, че Джои е облечена в доста прилепнали облекла.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР