Моделка от „Максим“ взриви мрежата със свои голи снимки. Най-много

...
Моделка от „Максим“ взриви мрежата със свои голи снимки. Най-много
Коментари Харесай

Моделка се метна гола на диво животно, която промени живота ѝ /снимка/

Моделка от „ Максим “ взриви мрежата със свои голи фотоси. Най-много гневни реакции получи фотос, на който тя е яхнала чисто гола диво животно.
Джесика Раст била въодушевена от природата, която видяла по време на пътешествието си в Австралия и пътешестване, което направила по време на сафари. За да увековечи някои от прекарванията си, тя си направила фотография на гърба на един слон.
„ Снимката беше направена доста умерено – имаше природозащитници, които ми помогнаха да снима фрагмента “, изяснява тя.
Снимката от пътешестване до Бали предстоящо провокира остра реакция в обществените мрежи, написа „ Дейли Стар “. Язденето на слонове се осъжда от доста организации, защитаващи животните. Причината е, че слоновете постоянно претърпяват принуждение, с цел да се научат да носят туристи.
Въпреки това Джесика пази постъпката си като споделя, че фотографията е „ изкуство “. В Инстаграм канадската моделка написа: „ Просто съм една горска самодива. Ние сме естествени. Всичко е естествено. За артистично ли намирате това или за обидно. За мен всичко (и всички) е изкуство “.
Въпреки че ездата на слонове се осъжда от доста природозащитни организации, обявата на манекенката събира над 6000 лайкове. Докато някои хора я атакуват за постъпката ѝ, други я пазят. Един от тях написа: „ Еха, изкуство отвред. Слон щастливец “.
„ Продължавай да бъдеш себе си – да не ти пука какво мислят другите. Ти си специфична и удивителна “, окуражава я различен.
Откакто фотографията със слона обиколи интернет, Джесика продължава да пуска скандални фотоси от пътуванията си. Тя към този момент има 328 000 почитатели в Инстаграм, което я трансформира в доста сполучлив туристически инфлуенсър. Този месец тя се завърна на Бали, където театралничи на плажа и в джунглата. Тя е пътувала още до Амазония, Израел, Австралия и пустинята в Дубай. А коментиращи припомнят и за друга нейна скандална фотография, на която „ се отърква в камила “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР