Моделка, която наскоро си навлече гнева на хиляди хора, след

...
Моделка, която наскоро си навлече гнева на хиляди хора, след
Коментари Харесай

Бивша учителка разказа за тежкия си живот на стриптийзьорка /снимки/

Моделка, която неотдавна си навлече гнева на хиляди хора, откакто сподели, че повече дами би трябвало да бъдат домакини, разкри по какъв начин OnlyFans е избавил живота й, когато се е мъчила по какъв начин да свърже двата края.
37-годишната Моника Хълд, която е родом от Швеция, само че в този момент живее в Аризона, се преместила в Съединени американски щати през 2015г., откакто била уволнена от учебното заведение, в което е работила. Освободена била от работа, откакто в образователното заведение разбрали за втората й работа като стриптийзьорка.
Бившата учителка по история пристигнала в Съединени американски щати с доста малко пари. В продължение на шест месеца работила дълги часове в рискови клубове, до момента в който чакала да получи Зелена карта.
Моника, която в този момент печели по 200 000 $ на месец, работила всяка вечер от седмицата. Вкъщи се прибирала „ изтощена “ и всяка нощ плачела.
„ Не можех да върша нищо друго, до момента в който чаках Зелена карта “, сподели Моника.
„ Работех в стриптийз клуб всеки ден и ми беше извънредно мъчно. Едва печелех задоволително, с цел да си заплащам наема, камо ли да ми остават пари за неща като храна. “
„ Бях изтощена и непрекъснато плачех. “
„ При този вид работа не печелите доста пари, а тези клубове не са най-приятните места за работа “.
В същото време Моника трябвало да се оправи със гибелта на татко си, а също и с влошените връзки с майка си, която не одобрявала работата й.
„ Майка ми беше ужасена, че танцувам за пари. Месец, преди да се преместя, татко ми умря от рак. Имах възприятието, че към този момент нямам нищо в Швеция.
„ Бях доста объркана, смутена и депресирана “.
След няколко месеца в Мемфис, тя се преместила в Лос Анджелис, само че и там животът й е бил доста сложен.
„ Като споделям, че съм имала неприятни моменти, имам поради, че в действителност бяха ужасни. Нямах пари, живеех на неприятно място и не виждах излаз. “
„ Много от девойките, с които работих, проституираха. Нямам нищо срещу това, само че към този миг бях с моя брачен партньор Джон. Когато сте във връзка, даже и събличането пред аудитория е мъчно. “
„ Съпругът ми доста ме поддържаше, само че и той не печелеше доста пари “.
През 2016г. OnlyFans започва и почитателите на Моника в Instagram я попитали дали не е обмисляла да се причисли. Скоро по-късно тя направила първата крачка и решила да опитва.
Тя предпочела сигурността, която уеб сайтът й предлага, вместо да рискува живота си всяка вечер в стриптийз бара.
„ В началото нямах доста почитатели, само че имах другари, които ми помогнаха да си намеря “.
„ За мен OnlyFans в действителност стартира по време на пандемията. Чувствам се толкоз благословена там, където съм сега. “
Според Моника уеб сайтът й е избавил живота.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР