Моделите са цветни и подходящи са за свободното време Световният

...
Моделите са цветни и подходящи са за свободното време Световният
Коментари Харесай

Новата колекция на ЕА7 вече е в официалния корнер на бранда в Бургас

Моделите са цветни и подобаващи са за свободното време

Световният фешън бранд EA7 Empotio Armani  представя в формалния си корнер в Бургас сбирката The Spring/Summer 2023. На първия етаж в TRIA CITY CENTRE ще откриете селекция от дрехи, която съчетава  технология с съвременен дизайн, с цел да ви поддържа във всичките ви интензивности – тренировките, ежедневните задължения и летните страсти на морския бряг.

Линията EA7 на италианска фешън къща Emporio Armani е ориентирана към дейните, енергични и уверени хора, които резервират своята независимост и изтънченост при всевъзможни условия.

Новата сбирка съчетава впечатляващи дизайнерски решения с комфорт. Колекцията The Spring/Summer 2023  за дами, мъже и младежи носи самочувствие и комфорт, което прави обяснимо неудържимото привличане към нея.

Налични са и Unisex моделите от линията, които дават разнородни благоприятни условия за съчетания и комбинации. Тези продукти са обичани на двойките, тъй като им дават опция да изразят близостта си по един актуален и автентичен метод.

В TRIA CITY CENTRE се намират и формалните корнери на марките Boss, DNKY, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Saint Bart и. Тук е мястото в Бургас където светът на модата се допира до нас и разкрива другите си превъплъщения.

TRIA CITY CENTRE е с локация №1 в града. Тук намирате откриват на едно място фитнес и спа Tria Fines, салон за хубост Vogue, ресторант Roma, кафе RePublic и страхотни търговски площи, а за какво не и своето ново работно място в coworking пространството ТriaSpace.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР