Моделите на Victoria`s Secret са едни от най-харесваните жеи в

...
Моделите на Victoria`s Secret са едни от най-харесваните жеи в
Коментари Харесай

Тайната на Адриана Лима за сияйна коса и кожа

Моделите на Victoria`s Secret са едни от най-харесваните жеи в целия свят. те са извънредно харизматични, сексапилни и обратно на стилните трендове, те нямат фрапиращи хирургически корекции по телата си. Всяка от нас се възхищава и тайничко завижда на елегантните им тела, изваяните им форми, красивите им лица и сияйните им коси.

Всяка една от тези хубавици има лична загадка за хубост и ние сме на път да ви разкрием една от тях. Каква е тайната на Адриана Лима за сияйна коса? Само ще прибързаме да ви кажем, че съставката, която тя употребява надалеч не е скъпа и ще ви коства към 2-3 лв..

Става дума не защо да е, а за екзотичното авокадо. То е снабдено с всички наши обичани съставки за грижа за косата и кожата. Плодът е цялостен с хранителни субстанции, витамини, минерали, антиоксиданти и мастни киселини, които са от значително значение за здравите коса, кожа и тяло! Тези невероятни свойства трансформират авокадото в страховит овлажнител, убиващ бръчките (заради витамин А, който усилва растежа на нови кафези на кожата и производството на колаген), а антиоксидантите се борят против свободните радикали, които нападат кожата и да причинят обезцветяване.

 Тайната на Адриана Лима за сияйна коса и кожа pixabay.com

Колкото е потребно, толкоз е и вкусно. Авокадото е богато на здравословни мазнини, които намаляват равнищата на холестерола, понижават високото кръвно налягане, усъвършенстват храносмилането и оказват помощ на тялото ви да всмуква хранителни субстанции по-ефективно.

Ето по какъв начин да си извършите маска за сияйна коса: Намачкайте едно зряло авокадо, смесете го с яйчен жълтък и две супени лъжици кокосово масло. Масажирайте върху косата и скалпа и оставете 20 минути преди да измиете както нормално. Тази маска е превъзходен метод и да опитомите рошавата и къдрава коса.

 Тайната на Адриана Лима за сияйна коса и кожа pixabay.com

А тази пък е съвършена за вашето лице: Добавете идентични количества зряло авокадо и краставица в миксер и нанесете комбинираната примес върху лицето и шията си за 10 минути. Изплакнете с топла вода и се насладете на видимо мека и блестяща кожа!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР