Моделите DB на Aston Martin са едни от най-добре изглеждащите

...
Моделите DB на Aston Martin са едни от най-добре изглеждащите
Коментари Харесай

Новото супервозило на Aston Martin за супербогати

Моделите DB на Aston Martin са едни от най-добре изглеждащите типичен коли. Те главно завоюваха славата си в целия свят, с помощта на честата си поява във филмите за неуловимия Джеймс Бонд.

През годините разнообразни модели вземат присъединяване в надпревари. Пример е Aston Martin DBR1, който приключи втори в 24-те часа на льо Ман през 1959 година, а по-късно първи на 1000 км в Нюрбургринг през същата година.

Сега Astin Martin показа своя нов концепт - DBR22 с отворен покрив и две седалки. Возилото е спортно и ще бъде новата играчка на супербогатите.

Aston Martin DBR22 е въодушевен от паметния дизайн на DBR1 и DBR3, само че предлага някои премиум съвременни линии.

В стеснен тираж от единствено 10 бройки

Новият концепт се появява в чест на 10-годишнината на специфичното поделение на Aston Martin, наречено Q. То е известно с производството на извънредно извънредни и най-вече лимитирани коли като Aston Martin Victor, Vulcan и Vantage V600. Въпреки че компанията не го споделя категорично, някои допускат, че 10-ата годишнина може да значи, че производството може да бъде лимитирано до единствено 10 модела, написа Slash Gear.
View this post on Instagram
A post shared by Aston Martin (@astonmartinlagonda)

Въпреки че Aston Martin може да не предложи DBR22 на пазара, возилото ще образува основата на бъдещите спортни коли на компанията. Дизайнът включва същия 5,2-литров мотор, виждан на няколко Aston Martin в близкото минало. Двигателят V12 Twin-Turbo доставя 715 к.с. дружно със 753 Nm въртящ миг, което оказва помощ на DBR22 да форсира от нула до 98 км/ч (60 мили/ч) за 3,4 секунди с оптималната скорост от 319 км/ч.
View this post on Instagram
A post shared by Aston Martin (@astonmartinlagonda)

Aston Martin ще показа концепцията DBR22 по време на Седмицата на колите в Монтерей в Калифорния тази седмица, където също се спекулира, че ще покаже V12 Vantage.

Автомобилът ще бъде изложен на Pebble Beach Concours D'Elegance от 19 до 21 август 2022 година
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР