Моделът София Хаджипантел, която е с гръцки и кипърски произход,

...
Моделът София Хаджипантел, която е с гръцки и кипърски произход,
Коментари Харесай

Момичето, което не се срамува от веждите си

Моделът София Хаджипантел, която е с гръцки и кипърски генезис, остави почитателите си безмълвни, откакто показа фотоси на блестящата си визия от аления килим на 76-ия годишен кино фестивал в Кан.
 Дръзката визия на Ирина Шейк на филмовия фестивал в Кан
Дръзката визия на Ирина Шейк

Не можем да откъснем взор от нея

25-годишната инфлуенсърка стана известна в обществените мрежи през последните години с демонстрирането на ексцентричния си фешън усет, позитивно отношение към тялото и необузданите си вежди.

В опит да възстановява това, което съгласно нея обществото притиска хората да крият или поправят, моделът, трансформирал се в деятел, основава " #UnibrowMovement ", с цел да отбрани " нетрадиционните стандарти за хубост ", напомнят от Gossip Trip.

Преди броени дни в Instagram звездата качи фотоси от влиятелното събитие за международната премиера на кино лентата на Мартин Скорсезе Killers of the Flower Moon.

Тя изглеждаше зашеметяващо в елегантна рокля в черно и сребристо с надълбоко V-образно деколте и цепки до бедрата. Визията й беше приключена с черен чорапогащник, обувки на ток, опушен грим и прическа с на половина вързана коса.

Споделяйки серия от фотоси от събитието, Хаджипантел написа: " Не можех да се усещам толкоз необикновено, в случай че не беше невероятният ми външен тип. " Хиляди нейни почитатели заляха секцията с мнения с всевъзможни похвали.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР