Моделът се отличава също с мощен Core i7 процесор и ...

Моделът се отличава също с мощен Core i7 процесор и

ROG Strix SCAR II GL704GW – първи ноутбук у нас с GeForce RTX

Моделът се отличава също с мощен Core i7 процесор и 144Hz екран

Всичко в новия лаптоп на Asus е основано с мисъл за геймърите

Тайванският производител Asus пусна на българския пазар мощен геймърски лаптоп от серията ROG, усъвършенстван за електронни спортове и интензивна игра. Моделът ROG Strix SCAR II GL704GW е първият ноутбук у нас с новата Nvidia RTX видеокарта, оповестиха от компанията.

Освен с десето потомство графика Nvidia GeForce RTX 2070, геймърският лаптоп на Asus се отличава с процесор Intel Core i7-8750H и новаторска охлаждаща система, затворени в грациозен и моден корпус.

Всичко в новия лаптоп е основано с мисъл за геймърите и възстановяване на тяхната игра. Моделът е оборудван с високоскоростен SSD диск и с първия в света екран със 144Hz и супер тесни рамки. Времето за реакция от 3 ms (GTG) и високата периодичност на освежаване (144 fps) го вършат желан от професионалните геймъри.

В традициите на ROG семейството, външният тип на лаптопа е особено основан за почитателите на видеоигри

Вградената HyperCool Pro охлаждаща система на ROG Strix SCAR II GL704GW разполага с два 12V вентилатора и удължена плоча, която разпределя топлината отмерено, като по този начин подсигурява дълготрайно натоварване на процесора без прегряване.

В традициите на ROG семейството, външният тип на лаптопа е особено основан за почитателите на видеоигри, а в добавка RGB подсветката в четири основни зони и транспарантните WASD клавиши вършат модела още по-разпознаваем.

Състезателите по електронни спортове и останалите запалени геймъри ще се възползват от усъвършенстван надзор за пръстите, с помощта на технологията HyperStrike, както и от функционалност ROG Overstroke за по-бързо задействане на клавишите.

Източник: technews.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg