Моделът на самолет Ембраер“, в който се твърди, че е

...
Моделът на самолет Ембраер“, в който се твърди, че е
Коментари Харесай

Самолетът, на който се твърди, че е бил Пригожин, не е имал инциденти по технически причини

Моделът на аероплан „ Ембраер “, в който се твърди, че е пътувал Евгений Пригожин, е имал единствено един случай за повече от 20 години употреба и този случай не е обвързван с механична щета, заяви Ройтерс, представена от.

Припомняме, че в сряда вечерта съветското министерство на изключителните обстановки осведоми, че ръководителят на групировката " Вагнер " Евгений Пригожин е бил в листата с пасажерите на разрушил се аероплан в съветската Тверска област, като всички пасажери са починали.

Бразилската компания производител „ Ембраер “ заяви, че знае за самолетната злополука, при която се разрушава машината Legacy 600, само че не разполага с спомагателна информация, защото не дава услуги за поддръжката на самолета от 2019 година

Производителят на самолети посочи, че „ Ембраер “ се е съобразил с интернационалните наказания, наложени на Русия, съгласно които западните производители на самолети са блокирани да дават елементи или поддръжка за самолети, експлоатирани в Русия.

Моделът Legacy 600 влиза в употреба през 2002 година. От него са създадени 300 машини – последната през 2020 година Има единствено един регистриран случай, при който машината се е блъснала във въздуха с различен аероплан.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР