Моделът на самолет Ембраер“, в който се твърди, че е

...
Моделът на самолет Ембраер“, в който се твърди, че е
Коментари Харесай

Разбилият се самолет, в който е бил Пригожин – произведен в Бразилия и без инциденти заради повреди

Моделът на аероплан „ Ембраер “, в който се твърди, че е пътувал Евгений Пригожин, е имал единствено един случай за повече от 20 години употреба, като той не е обвързван с механична щета, предава Ройтерс.

Руските управляващи оповестиха, че шефът на частната съветска войска „ Вагнер “ е бил на борда на разрушилия се частен аероплан. Всички на борда са починали.

На борда е имало още девет души, открити са осем тела на мястото на злополуката

Бразилската компания производител „ Ембраер “ заяви, че знае за самолетната злополука, при която се разрушава машината Legacy 600, само че не разполага с спомагателна информация, защото не дава услуги за поддръжката на самолета от 2019 година

Той катастрофира в региона на Тверс

„ Ембраер “ се съобрази с интернационалните наказания, наложени на Русия ", сподели производителят на самолети. Санкциите блокират западните производители на самолети да дават елементи или поддръжка за самолети, експлоатирани в Русия.

Снимка: iStock

Моделът Legacy 600 влиза в употреба през 2002 година. От него са създадени 300 машини – последната през 2020 година Има единствено един регистриран случай – удар във въздуха с различен аероплан.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР